Hollændere: Brøndby-talent er interessant

Den hollandske klub Vitesse kalder Riza Durmisi interessant, men klubbens direktør vil ikke bekræfte, at man forhandler med spilleren

Durmisi vækker interesse i udlandet (Foto: Aleksandar Djorovic)
Durmisi vækker interesse i udlandet (Foto: Aleksandar Djorovic)

Mandag kom det frem, at det 19-årige danske Brøndby-talent Riza Durmisi er på vej til den hollandske Æresdivisionsklub Vitesse.

Durmisi har selv udtalt, at han gerne vil forlade Brøndby i dette transfervindue, og nu bekræfter Vitesse, at man er interesseret i Brøndby-talentet.

- Vi kender spilleren, og han er en interessant spiller. Men jeg kan ikke kommentere, om vi forhandler med ham. Generelt kan jeg sige, at vi først skal være enig med agent, spiller og klub, inden vi melder noget ud i medierne. Ikke omvendt, siger Vitesses direktør Ted van Leuween til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Brøndby-talent vrisser: Det rene vrøvl!

Han bekræfter samtidig, at man er opmærksom på Riza Durmisis situation i Brøndby, hvor han har kontraktudløb til sommer. Direktøren ønsker imidlertid ikke at kommentere, om klubben vil forsøge at hente Durmisi allerede i dette transfervindue, eller om man vil vente til kontraktudløb til sommer.

I Brøndby arbejdes der lige nu på at sikre fremtiden for den økonomisk trængte klub, men man har udtrykt ønske om at beholde Riza Durmisi.

- Han er én af vores unge spillere, som vi har givet debut i Superligaen. Vi har vist ham den tillid, og derfor er det jo også en spiller, vi ser være her fremadrettet. Vi forventer, vi kan nå hinanden, men jeg vil ikke gå i detaljer omkring, hvor vi er i processen, sagde sportschef Ole Bjur til tipsbladet.dk i efteråret.

Riza Durmisi, der kan begå sig på venstre back og venstre kant, har fået spilletid i tre kampe for Brøndby i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer