Faxe begynder i Brøndby på mandag

Brandslukker? John 'Faxe' Jensen er tilbage i Brøndby som træner fra næste uge

John 'Faxe' Jensen har været cheftræner i Herfølge BK og Randers FC, mens han har assisteret Michael Laudrup i Brøndby IF og Getafe CF - og Steve Kean i Blackburn Rovers. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
John 'Faxe' Jensen har været cheftræner i Herfølge BK og Randers FC, mens han har assisteret Michael Laudrup i Brøndby IF og Getafe CF - og Steve Kean i Blackburn Rovers. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Snakken denne uge om John 'Faxe' Jensen som ny træner i Brøndby IF har ikke været helt hen i vejret.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger begynder den gamle landsholdskæmpe på den københavnske vestegn som træner på mandag!

Dog er det ikke cheftrænerposten, det drejer sig om.

Den sidder Auri Skarbalius stadig på.

Se også: Køhlert: Faxe er en god løsning i Brøndby Se også: Køhlert: Faxe er en god løsning i Brøndby

I stedet indgår Faxe ifølge oplysningerne i trænerteamet som assistenttræner.

Mandag kom meldingen, at europamesteren anno 1992 var til møde med sportschef Ole Bjur efter 1-3-nederlaget til AaB søndag. Det fik rygtestrømmen til at skvulpe over med bud på, at han meget snart skulle afløse Skarbalius, der ikke har haft den ventede succes som chef.

Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV) Dansk fodbold - 11. okt. 2012 - kl. 09:44 Nyt tv-magasin: 'Brøndby er sikre nedrykkere' Reinholdt Schultz, Allan Olsen og Jon Pagh er i studiet, mens Martin Borre er med på en Skype-forbindelse. (Foto: Ekstra Bladet TV) Dansk fodbold - 11. okt. 2012 - kl. 09:44 Nyt tv-magasin: 'Brøndby er sikre nedrykkere'

Flere iagttagere har siden været ude og forholde sig til det rygte. Blandt dem Stig Tøfting, der agerede Faxes assistent i Randers FC for godt tre år siden.

- John er en god træner. I Randers var træningen altid god. Der var intensitet, og den var spændende. Det var aldrig kedeligt, sagde Tøfting til ekstrabladet.dk.

John 'Faxe' Jensen er i den grad en gammel kending i Brøndby IF. Han spillede for klubben i tre omgange (1986-88, 1990-92 og 1996-99) med afstikkere til Hamburger SV og Arsenal.

I perioden 2002-2006 var han Michael Laudrups assistent i samme klub. Her vandt makkerparret et mesterskab og to pokaltitler.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Wenger om Aubameyang-rygter: Skal nok selv sige til når der er noget
Oprydningen er i gang: FCK sætter fire spillere til salg
Lørdagens rygtebørs: Roma-duo meget tæt på Chelsea-skifte
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen