Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Brøndby bekræfter: Faxe skal hjælpe os

John Faxe Jensen tiltræder i vestegnsklubben på mandag

Faxe skal være med til at redde Brøndby (Foto: Ernst van Norde)
Faxe skal være med til at redde Brøndby (Foto: Ernst van Norde)

- På grund af svigtende resultater har vi i et stykke tid arbejdet på at styrke trænerteamet, og det har vi nu gjort med ansættelsen af John Faxe Jensen, lyder det fra sportschef Ole Bjur.

Dermed bekræfter Bjur de historier, der har kørt i de danske medier denne uge, efter det blev afsløret, at Faxe havde været til samtale i Brøndby i mandags. Faxe skal hjælpe klubben i en svær periode, og tiltræder i en konsulentrolle i klubben. Dermed bekræfter klubben Ekstra Bladets historie fra tidligere i dag.

Se også:

Se også: Faxe begynder i Brøndby på mandag

Aftalen med Faxe betyder altså, at Auri Skarbalius IKKE bliver fyret som cheftræner i denne omgang.

- Auri Skarbalius og Bent Christensen Arensøe fortsætter i deres nuværende roller som chef- og assistenttræner, mens John får en konsulentrolle, hvor han med friske øjne skal komme med input, gejst og ny energi til den sportslige sektor. John skal fungere som inspirator og sparringspartner for trænerteamet, siger Bjur om ansættelsen, og fortæller at klubben har været tilfredse med det arbejde, som 'Turbo-Bent' og Auri har bedret.

Faxe glæder sig til udfordringen:

Se mere:

Se også: John 'Faxe' Jensen til møde i Brøndby

- Først og fremmest så er jeg utrolig glad for, at Brøndby IF henvendte sig til mig om at hjælpe dem i deres nuværende situation. Med alt det klubben har givet mig gennem årene, så er det klart, at jeg gerne vil bidrage med alt, jeg kan, for at få vendt den seneste tids udvikling.

- Det er vigtigt for mig at pointere, at uden fuld accept fra Auri og Bent (Brøndby IF's chef- og assistenttræner, red.) ville jeg aldrig træde ind i den rolle, jeg har fået.

Auri er altså, som Faxe siger, glad for tilgangen af den tidligere Brøndby-kæmpe:

Se mere:

Se også: Ekspert: Faxe er ikke cheftræner

- Vi er glade for, at Faxe kommer til. Vi glæder os over, at vi nu får flere ressourcer til rådighed og kan arbejde endnu mere nuanceret med tingene. At vi kan fordele ansvarsområderne mellem os vil helt klart give et større overskud til Bent og jeg i det daglige arbejde, lyder det fra cheftræneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen