Nyt nederlag: Auri færdig i Brøndby?

Brøndby prøvede, men var alt for ineffektive mod et AaB hold, der kendte sin besøgstid og vandt sikkert 3-1

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Det var heller ikke i dag, at Auri Skarbalius brød den dårlige stime og fik den sejr, som Brøndby hårdt havde brug for, for at komme væk fra bunden. De var ikke effektive nok oppe foran, og det blev de straffet for af AaB, der vandt 3-1.

Se også:

Se også: Kommentar: Farvel, Auri!

Brøndby løb på banen iklædt deres nye sorte udebanedragt. De pressede hårdt på fra kampens start. Men efter 15 minutter skød AaBs topscorer Kasper Kusk bolden let ind bag Michael Tørnæs efter et fladt indlæg fra Rasmus Würtz fra venstresiden.

Aab havde dog svært ved at få pasningerne til at hænge sammen og lavede mange fejlafleveringer i løbet af første halvleg.

I det 55. minut spillede Kasper Kusk en stikning i dybden til Nicklas Helenius, der blev jagtet af Martin Albrechtsen, som ikke kunne indhente ham, inden han loppede bolden elegant over Tørnæs til 2-0.

Se også:

Se også: Ole Bjur: Ingen jobgaranti til Auri

Efter scoringen virkede Brøndbys spillere til at være lettere frustrerede, og Simon Makienok fik et gult kort for at overfuse Thomas Augustinussen, efter at han lod sig falde let.

Helenius scorede igen på flot frispark knap ti minutter efter hans første scoring, og dermed så kampen ud til at være afgjort, da Brøndby ikke havde været specielt farlige.

Brøndby fik i det 76. minut et lille glimt af håb, da Simon Makinok reducerede til 1-3 på et hovedstødsmål efter et hjørnespark, men AaB holdt dem væk fra flere store chancer.

Se også:

Se også: Auri: Ledelsen har fuld tiltro til mig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen