Krav mod Brøndby vokser med 12.000 om dagen

Det seneste år er der løbet 5,4 mio. kr. på i renter i spillernes krav mod Brøndby - et krav, der vokser med 12.000 kr. om dagen

Thomas Rasmussen og Martin Ericsson har grund til at juble. De er allerede blevet tilkendt erstatning, og så længe Brøndby ikke betaler, vokser det skyldige beløb – og det ganske hurtigt. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Rasmussen og Martin Ericsson har grund til at juble. De er allerede blevet tilkendt erstatning, og så længe Brøndby ikke betaler, vokser det skyldige beløb – og det ganske hurtigt. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby overholdt ikke fristen og betalte fire mio. kr. tirsdag til Thomas Rasmussen, Martin Ericsson og Peter Madsen.

Hvornår den økonomisk kriseramte klub betaler gælden i pension- og feriepengesagen, er uvist.

Men jo længere tid Brøndby tøver med at få sagen ud af verden, jo mere koster det klubben i renter. Og det er dyrt, som månederne går.

Regnestykket i dagens udgave af Ekstra Bladet, som kan ses her til højre, viser nemlig, at spillernes krav nu er vokset til 28,8 mio. kr.

Otte kr. i minuttet
Det vil sige, at der, siden Spillerforeningen rejste kravet mod Brøndby 10. marts 2011, er løbet 5,4 mio. kr. på – alene i renter.

Og så længe timerne og dagene går, tikker uret kun til spillernes fordel.

For lige nu koster det klubben 360.000 kroner om måneden. 12.000 kr. om dagen. 500 kroner i timen eller godt otte kroner i minuttet i renter for Brøndby, så længe klubben ikke har betalt det beløb, Spillerforeningen har fået Fodboldens Voldgiftsrets ord for, at de har krav på.

– Vi havde møde med Brøndby mandag og har fået at vide, at vi ikke får de fire mio. kr. til tiden. Nu skal vi finde en afdragsordning, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Aftaler for alle 62
Når Mads Øland forhandler med Brøndby om en aftale, gælder det ikke kun betalingen for de tre spillere.

– Jeg forhandler på vegne af alle de nuværende og tidligere Brøndby-spillere (62, red.). Det handler om at lave en samlet aftale for dem, siger Mads Øland til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at sætte tidshorisont på, hvornår en aftale kan være i hus. Men han fastslår, at Spillerforeningen vil strække sig langt for at få en aftale på plads.

– Men vi går ikke på kompromis med vores krav. Af hensyn til andre spillere og de klubber, der har overholdt reglerne, er vi nødt til at fastholde det beløb, vi har fået rettens ord for, understreger Mads Øland.

Læs hele historien i dagens udgave af Ekstra Bladet - eller i eBladet her.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen