Bjerregaard taber magtkamp i Brøndby

Bestyrelsen i Brøndby IF fortsætter dialogen med Frank Buch Andersen

Bjerregaard kan tilsyneladende ikke holde Frank Buch Andersen ude af klubben (Foto: Kenneth Meyer)
Bjerregaard kan tilsyneladende ikke holde Frank Buch Andersen ude af klubben (Foto: Kenneth Meyer)

Ekstra Bladet har de seneste par dage fortalt, hvordan Per Bjerregaard har kæmpet ihærdigt for at holde tidligere direktør Frank Buch Andersen og hans pengemænd fra klubben, og selv har forsøgt at rejse midler til at holde vestegnsklubben i live. Senest i dagens udgave, hvor Nordea har afvist at hjælpe Mr. Brøndby.

Men nu tyder det alligevel på, at Bjerregaards ihærdigheder er mislykket, og han derfor taber magtkampen til Frank Buch Andersen, der ser ud til at være på vej tilbage i klubben. Brøndby meddeler nemlig i en fondsbørsmeddelelse i dag, at bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S; Sten Lerche, Benny Winther, Johnny Nederskov Nielsen, Bjarne Jensen og Tommy Sommer Håkansson har besluttet at fortsætte den positive dialog med Buch Andersen.

Se mere:

Se også: Brøndby-redning i tynd tråd

Parterne er enige om, at det fælles mål for Brøndby IF er at udarbejde en økonomisk bæredygtig plan, der vil kunne bringe Brøndby IF tilbage til toppen af dansk fodbold. Det er ligeledes afgørende for begge parter, at den fremtidige løsning sikrer opbakning fra både fans, frivillige, amatører, sponsorer, aktionærer samt selskab.

- Løsningen skal være grundigt udarbejdet, bæredygtig og sikre bred opbakning fra klubbens interessenter. Derfor vil ledelsen arbejde videre og forventer at kunne fremkomme med en ambitiøs og visionær strategi samt en økonomisk bæredygtig plan for Brøndby IF inden for de nærmeste måneder, lyder det fra bestyrelsesformand i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, Sten Lerche.

Se mere:

Se også: Brøndby-aktien styrtdykker

Den 10. august 2012 meddelte Brøndby IF markedet i en selskabsmeddelelse, at det var besluttet at give Brøndby Supporters Trust ret til at tegne op til 500.000 stk. B-aktier og 38.000 stk. A-aktier inden den 31. december 2012 og yderligere 500.000 stk. B-aktier og 38.000 stk. A-aktier inden den 31. december 2013. Både Frank Buch-Andersen og en samlet bestyrelse i Brøndbyernes IF Fodbold A/S bakker fortsat 100 procent op om denne emission som en væsentlig del af den fremtidige løsning for Brøndby IF.

Også Brøndby Supporters Trust, der i august måned i år fik ret til at tegne 500.000 stk. B-aktier og 38.000 stk. A-aktier, bakker om om det videre samarbejde mellem Frank Buch-Andersen og Brøndby IF:

Se også:

Se også: Nordea afviser Per Bjerregaard

- Brøndby Supporters Trust bakker fuldt op om samarbejdet mellem Brøndby IF og Frank Buch-Andersen. Vi vil fortsat arbejde for så meget indflydelse til klubbens fans som muligt, og det er vores klare indtryk, at der både fra bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S og fra Frank Buch-Andersen er stor lydhørhed over for dette. Vi glæder os derfor til at indgå i et konstruktivt samarbejde om at genrejse Brøndby IF, udtaler bestyrelsesformand i Brøndby Supporters Trust, Sune Blom.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen