Glad Rasmussen: Spillerforeningens fortjeneste

Thomas Rasmussen kan se frem til en god million fra sin tidligere arbejdsgiver

(Foto: Ole Frederiksen)
(Foto: Ole Frederiksen)

Det var en glad Lyngby-spiller, Thomas Rasmussen, som ekstrabladet.dk talte med umiddelbart efter afgørelsen i den såkaldte Feriepengesag.

Se også:

Se også: Brøndby-toppen: Ikke hvad vi havde håbet på

Den tidligere Brøndby-backs sag har været en af tre prøvesager ved Fodboldens Voldgiftsret, og der fik Rasmussen & co. næsten medhold i samtlige punkter. Så nu kan 35-årige Thomas Rasmussen se frem til at modtage over en million kr. af sin tidligere arbejdsgiver.

Se mere:

Se også: Brøndby tabte stort til spillerne

– Jeg vil overlade til Spillerforeningen at udtale sig. De har kørt denne sag, og det har de gjort godt. Det er deres fortjeneste, og æren tilfalder dem, siger Thomas Rasmussen til ekstrabladet.dk.

Ud over Rasmussen har Peter Madsen og Martin Ericsson haft sager igennem systemet, og de tre tidligere Brøndby-folk har nu Fodboldens Voldgiftsrets ord for, at klubben fra Vestegnen tilsammen skylder dem over 4 mio. kr.

Dommen betyder, at Brøndby skal betale beløbet til de tre spillere indenfor 14 dage.

Se også:

Se også: Direktør: Det her er en klar dom

Dagens dom var blot den første afgørelse i det store sagskompleks. Regningen for Brøndby bliver med stor sandsynlighed mangedoblet.

Med dagens afgørelse står nemlig yderligere 59 Brøndby-spillere med et krav mod klubben. Nu skal regnskabet gøres op for deres vedkommende, så de kan få deres tilgodehavende i Brøndby.

Spillerforeningens krav for samtlige spillere lød på 15.957.905 kr. plus renter på 7.440.849 kr. Altså et samlet krav på 23.398.754 kr. plus et krav om en bod.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Tottenham smed point mod bundhold
Skov: Det har været en fin start
Real Madrid endelig tilbage på sporet
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen