Fodboldens feriepengesag afgøres tirsdag

Efter lang tids venten er der udsigt til en afgørelse i den såkaldte feriepengesag på tirsdag

I halvandet år har det været uklart, om flere danske superligaklubber skal have en efterregning, fordi de uberettiget har undladt at betale feriepenge af blandt andet spilleres sign-om fees.

Men på tirsdag 11. september klokken 14 bliver klubber og spillere klogere på, om nogen er blevet snydt.

Se mere:

OB Millionkrav til superligaklubberne

Da offentliggør Fodboldens Voldgiftsret nemlig kendelsen i den såkaldte feriepengesag, hvor tre tidligere Brøndby-spillere i skikkelse af Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson har været brugt i prøvesager.

- Det er en kerneopgave for Spillerforeningen at indgå en overenskomst for spillerne og efterfølgende sikre, at spillerne får, hvad de har krav på efter overenskomsten.

Se også:

Brøndbys ledelse forsøger via en voldgiftssag at komme fri af Spillerforeningens krav om betaling af 16 millioner - plus bod og renter - i feriepenge til 57 nuværende eller tidligere spillere. (Foto: Henning Hjorth) Brøndby Klubber betaler feriepenge - men ikke Brøndby

- Derfor ser vi med spænding frem til at modtage kendelsen i denne sag, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland i en pressemeddelelse.

For Brøndbys vedkommende skulle kravet mod klubben være 23 millioner kroner inklusive renter, men flere andre klubber kan også risikere at ende med en stor efterregning, hvis voldgiftsretten giver spillerne medhold.

Læs mere: Brøndby-direktør Jan Lockhart ser med sindsro på det krav spillerforeningen har stillet (Foto: Henning Hjort) Brøndby Brøndby: Spillerne har ikke ret Brøndby: Spillerne har ikke ret

AaB, Sønderjyske og Esbjerg skulle også være blandt de klubber, der ikke har afregnet feriepenge af bonusser, som bliver udbetalt ud over den faste løn.

Det er alle kontrakter indgået siden 2004, hvor Spillerforeningen og Divisionsforeningen indgik en overenskomstaftale, der er i spil i sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer