Brøndby med kæmpebud på topscorer

Nicklas Helenius kunne være blevet Brøndby-spiller i dette transfervindue

Nicklas Helenius kunne være blevet Brøndby-spiller i dette transfervindue. (Foto: René Schütze)
Nicklas Helenius kunne være blevet Brøndby-spiller i dette transfervindue. (Foto: René Schütze)

Det er almindeligt kendt, at Brøndby IF er på røven rent økonomisk.

Men noget tyder på, at der er ved at blive rettet alvorligt op på det gode skib M/S Brøndby, der ellers har lignet en tanker i akut havsnød - eller også har en udefrakommende investor smidt en redningskrans proppet med kontanter efter klubben på Vestegnen.

Læs også:

Se også: Derfor dropper AaB-talent kæmpetilbud

Brøndby IF har nemlig i slutningen af dette transfervindue smidt et bud på AaBs brandvarme angriber Nicklas Helenius - og ifølge ekstrabladet.dks oplysninger er der tale om et betragteligt bud, der var så seriøst, at Nicklas Helenius blev informeret af AaBs sportschef Lynge Jacobsen. Buddet lå for AaB på den rigtige side af 10 mio. kr.

Helenius selv valgte dog at takke nej til et skifte til Vestegnen. Han vil hellere blive i AaB, så Brøndby fik altså samme svar som Sporting Lissabon, der også var ude efter landsholdsspilleren.

- Som det ser ud lige nu, så beholder vi spillerne ind til næste transfervindue. Vi vil gerne se dem spille den her form for fodbold i hvert fald efteråret ud.

- Hvad der så sker til vinter, det kan man aldrig vide noget om i fodbold. Men vi er begejstrede for de her spiller, folk i Aalborg er det – og tilskuerne rundt omkring i landet er også, sagde sportsdirektør i AaB Lynge Jacobsen forleden, da Sporting Lissabon forgæves prøvede at købe Nicklas Helenius.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen