Kannibalen om Poulsen: Holdets fundament

Kannibalen spillede sammen med Christian Poulsen 2007 til 2008 i den spanske klub Sevilla, og han har udelukkende gode ting at sige om den danske landsholdsspiller

Christian Poulsen var en vigtig brik i Sevillas succes, da Boulahrouz spillede i klubben i 2007/2008. (Foto: Javer Barbancho)
Christian Poulsen var en vigtig brik i Sevillas succes, da Boulahrouz spillede i klubben i 2007/2008. (Foto: Javer Barbancho)

I 2007 blev Khalid Boulahrouz udlejet fra Chelsea til Sevilla, hvor han fik begrænset succes.

Han nåede kun at repræsentere den spanske klub i seks kampe, da lejeopholdet blev spoleret af en af hans utallige skader.

Se også: Sorgen gjorde Kannibalen sulten

Han oplevede dog danske Christian Poulsen både på og uden for banen og er imponeret over hans dedikation og professionalisme.

- Når han er i klubben, er han udelukkende fokuseret på fodbolden. Han forbereder sig inden træningen, og efter træningen styrketræner eller løbetræner han ofte for sig selv. Helt generelt kan man sige, at han er meget professionel og en kvalitetsspiller, siger Khalid Boulahrouz til Ekstra Bladet.

Se også: Var Kannibalen rundens bedste spiller?

Boulahrouzs oplevede også, hvor vigtig den danske midtbanefighter var for holdet dengang.

- Vi havde et rigtigt godt hold, da jeg var i klubben, og han var en meget vigtig brik og en del af holdets fundament, siger han.

- Man kan også se på den succes, han har fået i sin karriere, for den taler for sig selv.

Læs hele interviewet med Khalid Boulahrouz i Ekstra Bladet søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere