Brøndby-sponsorer er på et par tusinde øl

Omkring 50 sponsorer bakker nu op om projektet med at give gratis øl til Brøndbys fans på Sydsiden før kampen mod AGF, men initiativtageren vil have mange flere med, og han vil forsøge at bearbejde sine medsponsorer på en netværkstur til Amsterdam i dag.

(Polfoto)
(Polfoto)

En kreds af Brøndbys sponsorer er gået sammen for at hylde klubbens fans, der trodser al slags vejr og stiller sig op på Sydsiden for at skabe stemning på Brøndby Stadion, mens samme sponsorer sidder i deres jakkesæt i deres lounger og kan varme sig på tæpper.

Før kampen mod AGF på søndag serverer kredsen af sponsorer øl for folkene på Sydsiden, og da initiativtageren Michael Wermuth Madsen i sidste uge første gange fortalte om projektet, var der 24-25 sponsorer, der havde bakket op om projektet. Nu er de på omkring 50, men Wermuth Madsen vil stadig gerne have dobbelt så mange med. Der skal nemlig være øl til alle.

- Vi er vel oppe på et par tusinde øl nu, og jeg vurderer, at vi er godt halvvejs. Vi vil gerne nå derhen, hvor der kan være en øl til alle dem, der kommer forbi, men det er jo heller ikke sådan, at vi stiller op med fri bar. Vi står som sponsorer og deler øl ud i 30-45 minutter, mens tilskuerne går ind på stadion, siger Michael Wermuth Madsen til tipsbladet.dk.

Se også: Brøndby-træner: Vi kigger stadig på nedrykningsstregen

Brøndby-sponsoren har en klar idé om, at de nok skal få støtte fra endnu flere, og kampagnen mod at få flere med starter i dag, når en stor gruppe Brøndby-sponsorer tager på netværkstur til Amsterdam for at se Champions League-kampen mellem Ajax og Celtic.

- Jeg ved, at omkring halvdelen af dem, der skal med til Amsterdam allerede er med, så nu skal vi have resten med. Alle dem jeg har snakket med om det, synes det her er en bragende god idé, og jeg ville være rigtig pessimistisk, hvis jeg sagde, at det her ikke lykkes. Alternativt må vi andre spytte lidt mere i kassen. Men det handler først og fremmest om at få så mange som muligt med, så vi sponsorer viser, at vi støtter op om fansene. Og vores mål er, at det her er første skridt mod et mere koordineret samarbejde med fansene af den klub, som vi har en fælles kærlighed til.

Brøndbys opgør mod AGF løber af stablen på søndag klokken 19.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere