Aldo: Jeg er ked af det, Ståle

Brøndbys bestyrelsesformand, Aldo Petersen, undskylder nu over for Ståle Solbakken

Brøndbys bestyrelsesformand undskylder over for Ståle Solbakken, hvis normanden føler, han er blevet tilbudt et job som Brøndby-træner. (Foto: Lars Poulsen)
Brøndbys bestyrelsesformand undskylder over for Ståle Solbakken, hvis normanden føler, han er blevet tilbudt et job som Brøndby-træner. (Foto: Lars Poulsen)

Ekstra Bladet fangede FCK's Ståle Solbakken iført løvehue på træningsbanen dagen efter københavnernes Champions League-triumf over Galatasaray.

Her spurgte vi Ståle Solbakken, om han før sommeren var blevet tilbudt et job som cheftræner i Brøndby af de blågules bestyrelsesformand Aldo Petersen.

Solbakken afslørede, at Aldo Petersen havde henvendt til ham. Det opfattede nordmanden på den måde, at han skulle forholde sig til, om han kunne tænke sig at være træner for Brøndby.

Se også: TV: Ståle afslører: Jeg sagde nej til Brøndby

- Hvis han (Aldo Petersen) tager kontakt til mig, så regner jeg med, at han gerne vil have et svar - 'ja' eller 'nej' - og det fik han, sagde Solbakken blandt andet onsdag til Ekstra Bladet.

Og Solbakkens svar til om han kunne tænke sig at være Brøndby-træner var klarere end nypudsede VIP-vinduer i Parken: 'nej'.

Aldos undskyldning
Nu svarer Aldo Petersen så igen på det 'jobtilbud', som Solbakken føler, han fik af Brøndbys bestyrelsesformand tidligere på året.

- Det er en misforståelse. Vi må være gået fejl af hinanden. Jeg er ufatteligt ked af, at Ståle har opfattet det som et jobtilbud, for det var ikke min intention at tilbyde ham et job som træner i Brøndby, siger Aldo Petersen til Ekstra Bladet.

Ståle Solbakken er i godt humør for tiden - men det forhindrer ham ikke i at lange ud efter Brøndby's Aldo Petersen. Solbakken påstår, at han blev tilbud jobbet som cheftræner i Brøndby af Aldo Petersen. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Ståle: Du mangler klasse, Aldo Ståle: Du mangler klasse, Aldo

Aldo Petersen er ikke færdig med at undskylde over for den tidligere spiller og nuværende træner i FCK.

- Jeg er ked af, hvis jeg har trådt Ståle over tæerne, og hvis han har følt sig dårligt behandlet i den her sag, siger Petersen.

Brøndbys bestyrelsesformand forklarer samtidig, hvad han helt præcis har skrevet sammen med Ståle Solbakken om.

- Det forholder sig sådan, at jeg sendte Ståle en sms, hvor jeg spurgte, om han kunne være interesseret i at høre om Brøndby-projektet. Og til det svarede han pænt 'nej'.

Se også: Aldos kovending: Her er hans 'talent-forklaring' Aldos kovending: Her er hans 'talent-forklaring'

Den kontakt tolker Aldo Petersen ikke som et decideret jobtilbud.

- Hvis vi havde sat os ned ved forhandlingsbordet og talt om tingene, så var det noget andet. Men det er ikke tilfældet, siger Brøndbys bestyrelsesformand.

Petersen ønsker ikke at fortælle, hvor mange sms'er Ståle og han har sendt hinanden vedrørende Brøndby-projektet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere