Per Rud afviser: Vi har ikke købt Szymanowski

Brøndby har ikke udnyttet købsoptionen på Alexander Szymanowski - endnu. Det slår sportschef Per Rud fast og fortæller, at argentineren først i det nye år bliver Brøndby-spiller

Alexander Szymanowski har fået stor succes i Brøndby, men er endnu ikke købt fri (Foto: Lars Poulsen)
Alexander Szymanowski har fået stor succes i Brøndby, men er endnu ikke købt fri (Foto: Lars Poulsen)

Alexander Szymanowski er stadig lejesvend i Brøndby. Det slår sportschef Per Rud nu fast, efter en formulering i Brøndbys delårsrapport flere steder er blevet tolket som om, at Brøndby har købt Alexander Szymanowski.

Rud understreger, at der ikke er noget, der er ændret i sagen om Alexander Szymanowski og den købsoption, Brøndby har på ham. Han meldte ud på klubbens hjemmeside i oktober, at Brøndby havde besluttet at udnytte købsoptionen, når det er juridisk muligt, og det er det ikke endnu.

Se også: Så dyr bliver Brøndbys nye stjerneSe også: Brøndby vil bruge millioner på ny stjerne

- Der er ikke noget nyt i den sag. Vi har blot gentaget det, jeg sagde til vores egen hjemmeside i oktober. Vi ønsker at udnytte købsoptionen, men der er ikke noget, der er underskrevet endnu, og der er ikke noget, der er på plads.

- Jeg kan ikke sige så meget mere om det, for der er flere parter involveret, men vi skal helt sikkert ind i det nye år, før vi har mulighed for at udnytte den option, siger Per Rud til tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere