Skadet Brøndby-anfører: Jeg er bitter

Operationen gik godt for Mikkel Thygesen, som i søndagens sejr over FC Midtjylland rev sin akillessene over

Mikkel Thygesen har været igennem en succesfuld operation, men sæsonen er formentlig ovre for Brøndby-anføreren (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Thygesen har været igennem en succesfuld operation, men sæsonen er formentlig ovre for Brøndby-anføreren (Foto: Lars Poulsen)

Mandag blev Brøndby-anfører Mikkel Thygesen opereret, efter at midtbanespilleren i søndagens 1-0-udesejr over FC Midtjylland rev sin akillessene over.

Operationen gik ifølge Brøndby godt, men til klubbens hjemmeside fortæller Thygesen, at han er bitter over, at sæsonen måske er forbi.

- Jeg har tænkt mange tanker. Selvfølgelig er jeg bitter og ærgerlig over at blive ramt af det her, men sket er sket.

- Jeg kan desværre ikke spole tiden tilbage, så jeg må se virkeligheden i øjnene. Alligevel er det som om, at det stadig ikke helt er gået op for mig, siger Mikkel Thygesen, der er ude i seks til otte måneder.

Se også: Boulahrouz skal til samtale i Brøndby

- Jeg skal have skinnen på i tre ugers tid, hvor jeg er blevet forbudt at lave noget som helst. Derefter skal jeg have en speciel støvle på, som skal hjælpe det hele på rette vej.

- Nu er operationen veloverstået, og så må vi se, hvordan det kommer til at skride frem. Indtil videre er Eilif (klublæge Eilif Larsen, red.) tilfreds, siger Mikkel Thygesen.

Anføreren er trods alt glad for, Brøndby blander sig i Superligaens topstrid.

- Jeg "efterlader" et hold, som er på rette spor. Det giver mig en form for ro, at holdet er inde i denne positive udvikling, når jeg skal sidde ude.

- Jeg ville have haft det værre, hvis det var sket i sidste sæson, siger han med henvisning til, at Brøndby indtil sidste spillerunde kæmpede for at undgå nedrykning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere