Brøndby-sportschef kimes ned af agenter

- Hovedparten af henvendelserne går på spillere, de vil ’sælge’ til os, siger Per Rud

Per Rud, der her præsenterer Khalid Boulahrouz i oktober, får dagligt flere end ti henvendelser fra agenter, der vil bringe spillere til Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Per Rud, der her præsenterer Khalid Boulahrouz i oktober, får dagligt flere end ti henvendelser fra agenter, der vil bringe spillere til Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Brøndbys fantastiske sportslige optur med ni kampe uden nederlag har givet travlhed på sportschef Per Ruds kontor og ikke mindst ved telefonen.

Et hobetal af agenter står lige nu i kø for at bringe nye spillere til Brøndbys succesrige mandskab allerede i januars transfervindue.

Se også: Brøndby tangerer superligarekord

- Jeg får dagligt mindst 10 opkald fra agenter, hvor det i 90 procent af tilfældene handler om de vil bringe spillere til os. Jeg kan godt mærke, at det for tiden er klubbernes marked, siger Per Rud til Ekstra Bladet.

Men interessen stopper ikke ved det. For Per Rud har også travlt ved computeren, hvor han fra det meste af verden dagligt bliver præsenteret for spillere, som tilbydes til klubben.

Se også: TV: Ørnskov tænder gulddrøm for Brøndby

- Jeg får utroligt mange henvendelser hele tiden. Det er alle mulige type spillere, som vi bliver tilbudt. Mange har jo fundet ud af, at der sker noget sjovt i Brøndby lige nu. Og de fleste vil jo gerne være en del af en succes, forklarer Per Rud.

Om halvanden måned åbner transfervinduet, hvor Per Rud forventer aktivitet, men slet ikke i samme målestok som vi så i sommers hos Brøndby.

- Der kommer både til at blive til- og afgang. Men overordnet set håber jeg vi kan holde sammen på denne trup. Jeg er grundlæggende meget tilfreds med den trupsammensætning, som vi har lige nu, fastslår Per Rud.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere