Annonce:
Annonce:

Kannibalen skuffet over niveauet

Khalid Boulahrouz er ikke imponeret over det tekniske niveau i Superligaen

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Khalid Boulahrouz har nærmest fra dag et været en succes i Brøndby, der siden den 31-årige hollænders ankomst til klubben er strøget mod toppen af Superligaen.

Men Khalid Boulahrouz med tilnavnet 'Kannibalen' er ikke voldsomt imponeret over niveauet i Superligaen, selvom han erklærer sig glad for at være i Brøndby, siger han i et interview med BT i dag.

Brøndby-træner: FCK er bedre end os

- For at være ærlig, så vidste jeg ikke så meget om den danske liga, før jeg kom her. Jeg vil ikke være respektløs, men spillet er meget fysisk - og mange hold spiller kun med lange bolde. Jeg troede, de ville spille mere konstruktivt og teknisk. Det blev jeg lidt overrasket over. Jeg troede, det ville være meget lige som Holland. Så niveauet er måske ikke så højt, som jeg troede, siger forsvarsklippen til BT og fortsætter:

Boulahrouz skal til samtale i Brøndby

Annonce:

- Jeg kan godt lide mentaliteten her i Brøndby. De kan lide at spille fodbold - og det er fodboldens sande natur. Man skal spille fodbold og tænke over, hvordan man skaber chancer og kommer gennem modstanderens forsvar. Man skal bruge hovedet, og det elsker jeg ved at spille fodbold på den her måde. Hvis du kan kontrollere kampene på den måde, så giver det en ubeskrivelig følelse, siger Khalid Boulahrouz, der i morgen skal opleve sit første lokalopgør mellem Brøndby og FC København.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: