Derby-feber: Kun få billetter tilbage

Brøndby har meldt alt udsolgt - FC København tæt på at gøre det samme

Brøndby har solgt alle sine billetter til søndagens derby, FCK er tæt også at have solgt alle sine (Foto: Jens Dresling)
Brøndby har solgt alle sine billetter til søndagens derby, FCK er tæt også at have solgt alle sine (Foto: Jens Dresling)

Der bliver tryk på Brøndby Stadion, når Brøndby og FCK søndag aften tørner sammen på Vestegnen.

Og selv om kalenderen siger december, og temperaturen nærmer sig frysepunktet, holder det ikke tilskuerne hjemme i stuerne. Der er meget, meget tæt på udsolgt til derbyet, og vil man ind, så bliver det i gæsteafsnittet sammen med over 2000 FC København-fans.

Brøndby har meldt alt udsolgt, og FCK kan næsten gøre det samme.

De danske mestre havde kun omkring 250 billetter tilbage fredag aften, og dermed skulle rammen for en god fodboldkamp være sikret med masser af fans på tribunerne.

Se også: Fuld smæk på Ekstra Bladets dækning af 'New Firm'

- Det er helt fantastisk, at vi kan melde udsolgt, når man tænker på, hvornår på året vi er - og hvad tid kampen spilles (kl. 19, red.). Det viser endnu en gang, at der er en kæmpe opbakning til vores hold og det projekt, som vi er i gang med, siger Brøndby-direktør Tommy Håkansson til Ekstra Bladet.

Han håber, at i hvert fald 22.500 tilskuere vil gå igennem tælleapparaterne på Brøndby Stadion søndag.

Traditionelt møder ikke alle sæsonkortholdere og sponsorer op, selv om de har billet, og ved sæsonens første derby i september kom heller ikke alle de FCK-fans, der havde købt billet til kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere