Annonce:
Annonce:

Thomas Frank hylder unge Brøndby-folk

Brøndbys cheftræner glæder sig over, at de unge spillere trådte i karakter i efteråret. 

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Der var masser af spilletid til unge Brøndby-spillere i efteråret. Folk som Frederik Holst, Kenneth Zohore, Andrew Hjulsager, Riza Durmisi og Lebogang Phiri har fået godt med spilminutter, og det glæder cheftræner Thomas Frank, at det er lykkedes at give de unge folk spilletid uden det har kostet i Superligaen, hvor holdet ligger nummer fire ved vinterpausen.

Spytte-karantæne til Kannibalen

Annonce:

- Vi har et højt antal spillere på 19 år og derunder, som har fået spilletid. Ikke at det i sig selv er målet, men vi synes jo, at vi har nogle dygtige, talentfulde spillere, som selvfølgelig bliver udviklet til træning, men det kræver også, at de får nogle minutter i kampene, hvis de skal tage de næste skridt. De har været klar til det, og det er en vigtig pointe. De skal ikke kastes ud i det bare for at gøre det. De skal selv gribe chancen hver dag på træningsbanen. Man får ikke chancen om søndagen i kampene. Man får chancen hver dag til træning, siger Thomas Frank til brondby.com. 

Frank: God træningskultur i Brøndby

Han sender stor ros i retning af de unge, der trådte til i løbet af efteråret, hvor rutinerede kræfter som Thomas Kahlenberg og Mikkel Thygesen faldt fra med skader. 

- I løbet af efteråret var vi desværre været uheldige med skader til nogle af vores rutinerede folk, men de unge trådte flot til. Det er imponerende. Vi kunne fortsætte vores gode stime uden nederlag, selvom de erfarne blev sat ud af spillet undervejs, og det siger selvfølgelig noget om den base, vi har bygget op, men i særdeleshed også noget om de unge. De skal have al mulig ros for at hæve barren på den måde, siger han. 

I første spillerunde af Superligaen stillede Brøndby med sin yngste startellever i klubbens historie. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: