Brøndby og FCM varmer op mod storhold

Shakhtar Donetsk og Spartak Moskva er blandt de to holds træningsmodstandere inden starten på forårssæsonen

Simon Makienok og co. fra Brøndby skal møde Shakhtar Donetsk i en træningskamp i januar. (Foto: Jens Dresling)
Simon Makienok og co. fra Brøndby skal møde Shakhtar Donetsk i en træningskamp i januar. (Foto: Jens Dresling)

Der er nogle velkendte stjerner fra efterårets Champions League-kampe på menuen for Brøndbys Superliga-mandskab i optakten til forårssæsonen.

Brøndby skal nemlig i en træningsturnering under sydslige himmelstrøg i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater møde bl.a. det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk, som FC Nordsjælland havde 'fornøjelsen' af i Champions League-turneringen i fjor.

Da formåede Shakhtar at klare sig videre fra gruppespillet på bekostning af Chelsea - og FCN - men i år måtte ukrainerne med stjernespillere som bl.a. brasilianerne Luiz Adriano, Bernard, Taison og Douglas Costa og et hav af ukrainske landsholdsspillere på holdet nøjes med en tredjeplads i gruppen efter Manchester United og Leverkusen.

Se også: Spytte-karantæne til Kannibalen

Brøndby skal møde Shakhtar Donetsk i Dubai 18. januar under et træningsophold fra 13. til 23. januar, hvor der også står Lokomotiv Tashkent fra Usbekistan 17/1 og Dinamo Moskva fra Rusland 22/1 på menuen for Brøndby-mandskabet, der gik til vinterpause på en fjerdeplads i Superligaen.

Det fremgår af en plan for opstarten, som Brøndby i dag har lagt ud på klubbens hjemmeside. Heraf fremgår det også, at Brøndby desuden skal på træningslejr i Tyrkiet i februar og spille træningskampe mod HB Køge, Rapid Bukarest fra Rumænien, Ujpest fra Ungarn og Flora Tallinn fra Estland

Også FC Midtjylland skal på udfordrende opgaver i træningskampene før sæsonstart, når øjeblikkets førerhold bl.a. skal møde det russiske storhold Spartak Moskva under et træningsophold i Portugal i begyndelsen af februar.

Se også: FCM-stjerne: Fedt med Serie A-interesse

Spartaks trup tæller udover flere russiske landsholdsspillere udenlandske profiler som bl.a. den tidligere Randers-målsluger Yura Movsisyan, svenske Kim Källström, ireren Aidan McGeady, italienske Salvatore Bocchetti, brasilianske Romulo og den paraguayanske landsholdspiller Lucas Barrios.

På Algarvekysten venter desuden kampe mod tjekkiske Slovan Liberec og islandske Breidablik. Derudover skal FCM møde 1. divisionsklubberne Vejle og Hobro, samt Superligakollegerne fra Randers FC.

Både FCM og Brøndby deltager i indendørsturneringen VIasat Cup i Brøndby 5. januar og har officiel træningsstart dagen efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer