Vilakazi venter på Brøndby

Den sydafrikanske prøvespiller har efterladt et godt indtryk, men Bidvest Wits venter stadig på en udmelding fra Brøndby om interesse eller ej

Sibusiso Vilakazi var i sidste uge til prøvetræning i Brøndby, hvor Bidvest Wits-spilleren fik tre dages træning og en enkelt reserveholdskamp. Den sydafrikanske midtbanespiller skulle have gjort et godt indtryk, men endnu har Brøndby ikke meldt tilbage til Bidwest Wits, om man ønsker at tilknytte landsholdsspilleren.

- De har nogle andre presserende sager i øjeblikket, så det er sandsynligt, at vi skal have en længere snak i næste uge, men de var meget glade for det, de så fra ham, siger Bidvest Wits' direktør, Jose Ferreira, til sydafrikanske Supersport.

Det var reelt meningen, at Vilakazi skulle have været i Brøndby i en uge, men en pludselig omarrangeret kamp i Sydafrika sendte ham hjem til Brøndbys samarbejdsklub. Og her holder han helst fokus, selvom han gerne skifter den sydafrikanske liga ud med den danske.

- At komme til Europa er en stor mulighed, men hvis det ikke sker, så fortsætter jeg med holdet her. Situationen her er, at vi ligger nummer tre i PSL [den bedste sydafrikanske række]. Det er mit absolutte fokus lige nu, siger Sibusiso Vilakazi ifølge Soccerladuma.

Den 24-årige Vilakazi spiller centralt på midtbanen for Bidwest Wits, og i oktober fik han sin debut for Sydafrikas landshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer