Rigmand skoddet af Brøndby

IT-millionæren Thomas Rasmussen har solgt sit playersponsorat af Lukas Hradecky og forsøger også at sælge sine BIF-aktier, da han ikke føler sig værdsat i klubben

Lucas Hradecky er ejet af Thomas Rasmussen. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Lucas Hradecky er ejet af Thomas Rasmussen. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Den sky IT-rigmand Thomas Rasmussen var for blot et år siden med til at spænde et økonomisk sikkerhedsnet under kriseramte Brøndby.

Rasmussen hjalp både med kolde kontanter, men stod også bag indkøbet af angriberen Simon Makienok, som han senere afleverede til Brøndby.

Siden da er forholdet mellem den blågule klub og deres redningsmand dog blevet betydeligt koldere, da Thomas Rasmussen ikke rigtig føler, Brøndby sætter pris på de ting, han gjorde for at hjælpe klubben.

Derfor har han nu solgt sit playersponsorat på Brøndby-keeper Lukas Hradecky, ligesom han overvejer at sælge sine BIF-aktier snart.

Se også: Brøndbys stærke mand vil i bestyrelsenSe også: Tre Brøndby-scenarier: Det kan der ske på torsdag

- Det er ikke sådan, at jeg går rundt og er fornærmet. Men det er klart, at jeg har noteret mig, at man fra Brøndbys side ikke har behandlet mig lige så pænt, som jeg gjorde med dem. Min holdning er, at man er søde ved nogen, så skal de også være søde ved en, lyder meldingen fra Thomas Rasmussen, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger samlet set har brugt over 25 mio. kr. på Brøndby.

'Jeg har ikke travlt'
Rigmanden understreger over for Ekstra Bladet, at der ikke bliver tale om noget dramatisk brandudsalg af hans aktier, da han først vil finde den rigtige køber.

- Jeg har ikke travlt. For mig handler det om at sælge til en, der vil Brøndby det bedste. Det skal være en person, der lige som mig vil gøre det for klubbens skyld, men også som mig selv er fan af klubben, siger Thomas Rasmussen.

Se også: Aldo i modvind i Brøndby

Thomas Rasmussen har i årevis været en inkarneret Brøndby-fan og har via sine selskaber altså i flere ombæringer givet økonomisk bistand til klubben, da den var på vej ud over afgrunden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Thomas Ramussens rolle i Brøndby dog blevet udvandet betydeligt, efter der er kommet nye ejere på banen og en helt ny bestyrelse.

Derfor bliver han ikke hørt om ret mange beslutninger eller strategiske overvejelser, hvilket har fået telemillionæren til at føle sig kørt ud på et sidespor.

0 kommentarer
Vis kommentarer