Bøddel takker offer: Aldo var visionær

Jan Bech Andersen takker Aldo Petersen for hans bidrag til Brøndby IF

Aldo Petersen og Jan Bech Andersen skal ikke længere arbejde sammen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Aldo Petersen og Jan Bech Andersen skal ikke længere arbejde sammen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Jan Bech Andersen sidder på 26,42 procent af aktierne i Brøndby og er dermed den mest magtfulde enkeltperson på den københavnske Vestegn. Den magt har storaktionæren valgt at bruge til at bytte ud på formandsposten.

Rigmanden ønsker at sætte sit eget hold af bestyrelsesmedlemmer, og det betyder, at der ikke længere er plads til blandt andre formand Aldo Petersen og næstformand Jesper Holm.

Se også: Aldo Petersen færdig i Brøndby: Ekspert revser ledelsen

I stedet vil Jan Bech Andersen selv i Brøndbys bestyrelse, og med sig vil han have Morten Albæk, Sune Blom, Jesper Møller, Thorleif Krarup og Jim Stjerne Hansen.

Han takker den snart forhenværende formand Aldo Petersen.

- Jeg er taknemlig for al den tid og energi, bestyrelsen med formand Aldo Petersen i spidsen har lagt i virksomheden.  Aldo Petersen har med sit stærke engagement været en visionær leder, der har drevet projektet. Bestyrelsen har skabt rammerne for fortsat fremgang for selskabet, siger Jan Bech Andersen i en pressemeddelelse.Se også: Ærgerlig Aldo: Fyring kommer bag på mig

- Mit håb er, at de kandidater, jeg foreslår, kan fortsætte processen og være med til at udvikle Brøndby IF yderligere i næste fase. Det er samtidig meget vigtigt for mig at understrege, at det er generalforsamlingen, der bestemmer, hvem der skal vælges til bestyrelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer