'Pisse irriterende at Capellas skal til Brøndby'

Vitesses cheftræner Peter Bosz er mildt sagt utilfreds med, at klubben ikke fik forlænget med assistenttræner Albert Capellas, der i stedet skal til Brøndby.

Foto: Broer van den Boom/All Over
Foto: Broer van den Boom/All Over

Vitesse Arnhem blev en overraskende nummer fire i den hollandske Æresdivision i sidste sæson, og i denne har klubben gentaget kunststykket og spiller atter med i den sjove ende af ligatabellen, selv om man før sæsonen solgte stjernen over dem alle, Wilfried Bony. I skrivende stund indtager klubben fjerdepladsen i Æresdivisionen.

Meget af rosen skal tilfalde trænerduoen Peter Bosz og Albert Capellas, der som henholdsvis cheftræner og assistenttræner har fået det maksimale ud af truppen. Til sommer skilles deres veje dog. Albert Capellas skal som bekendt til Brøndby og være assistent for Thomas Frank.

Se også: Triste hollændere: Brøndby nupper en dygtig træner

Og det ærgrer mildt sagt Peter Bosz, at han ikke får mulighed for at fortsætte samarbejdet med Capellas.

- I begyndelsen af sæsonen sagde Albert og jeg til hinanden, at vi gerne ville arbejde sammen fremover. Men Brøndby trak også dengang i Albert, og i november blev det meget konkret. De ville have svar.Se også: Eks-Barca-træner: Derfor kommer jeg til Danmark

- Vitesse kunne ikke give ham nogen sikkerhed, og det ville Albert have, derfor forlader han os. Det er pisse irriterende. Mo (Allach, teknisk direktør i Vitesse, red.) har forklaret mig situationen, men jeg forstår det stadig ikke. Det er brandærgerligt, vi ikke længere skal arbejde sammen, siger Vitesse-træneren til Voetbal International.

Albert Capellas har tidligere været tilknyttet Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer