Brøndby henter Wilbek

Ulrik Wilbek bliver konsulent i Brøndby fra 1. juni og mindst ét år frem

Ulrik Wilbek skal være konsulent i Brøndby IF og starter i det nye job 1. juni. (Foto: Lars Poulsen)
Ulrik Wilbek skal være konsulent i Brøndby IF og starter i det nye job 1. juni. (Foto: Lars Poulsen)

Ulrik Wilbek får ikke langt til arbejde, når han skal veksle mellem de jobs, han skal bestride i fremtiden. For udover jobbet som sportschef i Dansk Håndbold Forbund, bliver han også tilknyttet Brøndby IF i en funktion som konsulent.

Han skal officielt starte i Brøndby 1. juni og aftalen gælder foreløbig ét år.

- Som jeg tidligere har udtalt, ser jeg Brøndby IF’s projekt som utroligt spændende. Blandt andet er setuppet og tankerne bag Brøndby Masterclass meget imponerende, og det ser jeg frem til at være med til at videreudvikle.

Se også: Brøndbys fem største udfordringer: Penge, penge, penge

- Min rolle i Brøndby bliver primært som sparringspartner for trænerne og lederne i den sportslige sektor. Jeg får et naturligt fokus på talentudviklingen i Brøndby Masterclass, som interesserer mig, og som jeg i mit virke gennem mange år i DHF har en vis portion erfaring med, udtaler Ulrik Wilbek til Brøndbys hjemmeside.

- Jeg skal bidrage med min viden omkring udvikling af unge spillere og det at skabe toppræstationer. På et mere overordnet niveau skal jeg hjælpe med at spinne den røde tråd hele vejen ned gennem klubben, noget som Brøndby allerede er godt i gang med.

Ulrik Wilbecks primære job i fremtiden er jobbet som sportschef i Dansk Håndbold Forbund, , hvilket den sportslige ledelse i brøndby er helt indforstået med.

- Jeg er sikker på, at Ulrik og derigennem DHF også vil drage fordel af samarbejdet, og at Ulrik kan være med til at løfte vores Masterclass-projekt og den sportslige sektor generelt til et endnu højere niveau, siger sportschef Per Rud og uddyber:

Se også: Brøndbys vilde plan: Sådan skaffer vi en ny Agger

- Der hersker ingen tvivl om, at Ulrik Wilbek er en kæmpe kapacitet, som vi kan lære utrolig meget af. Han kommer med enorm erfaring fra cremen af elitesport og bringer en stor mængde faglighed med sig.

Brøndby starter sit Masterclass projekt 1. juni, hvor der kastes endnu flere ressourcer efter talentarbejdet på Vestegnen. Det er på sigt meningen, at 50 procent af spillerne på Superligaholdet skal være spillere af egen avl. En svær øvelse, fordi det samtidig skal ske med, at Brøndby har en position i top-3 i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer