FCV-anfører er tilfreds trods spildt matchbold

En sejr i Brøndby kunne have givet FC Vestsjælland seks point til stregen, men en 2-0-føring blev spildt

Alexander Szymanowski (Brøndby) og Thomas Mikkelsen (FCV) (Foto: Lars Poulsen)
Alexander Szymanowski (Brøndby) og Thomas Mikkelsen (FCV) (Foto: Lars Poulsen)

FC Vestsjælland førte 2-0 efter 26 minutter og følte sig snydt for et mål i anden halvleg.

Men hvis nogen havde forventet at se en nedbøjet FCV-trup efter 2-2-kampen på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, blev man overrasket.

- Man skal huske, at det her er Brøndby Stadion, og at det er en utrolig svær udebane. Et point er vi meget tilfredse med, siger anfører Henrik Madsen.

- Vi fik en fantastisk start, men så kom vi under et gevaldigt hårdt pres, hvor de havde chancer og opløb til mange muligheder.

- Det er meget tæt i bunden, og derfor var det vigtigt, at vi kom på tavlen igen og fik et point, lyder det fra kaptajnen.

Se også: Frank: Har ikke set andre presse FCV sådan

Han ærgrer sig dog over, at dommer Kenn Hansen tilsyneladende fejlagtigt underkendte en korrekt FCV-scoring for offside i anden halvleg.

Men selv om en sejr havde bragt oprykkerne seks point væk fra nedrykningsstregen og tæt på redning, vælger vestsjællænderne at fokusere på, at man tilsyneladende har skabt et koncept, der holder.

- I de seneste kampe har man set fremgang i vores spil fremad banen, og det synes jeg også, vi så mod Brøndby. I perioder var det okay fodbold, og vores pres fungerede fint.

- Vi ville ikke stille os ned, men på Brøndby Stadion bliver man presset engang imellem, og så må man stå lavt. Det klarer vi også, siger Henrik Madsen.

Se også: TV: Brøndby smed kostbare point

Med fire spillerunder igen har FC Vestsjælland nu fire point ned til AGF og Sønderjyske under nedrykningsstregen.

I næste weekend skal holdet en tur til Herning for at møde guldbejleren FC Midtjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer