Makienok afviser ny Brøndby-kontrakt

Klubben fra Vestegnen vil meget gerne forlænge med sin topscorer, men har fået et høfligt nej tak

Simon Makienok (tv.) drømmer om udlandet og har derfor afvist at forlænge sin kontrakt med Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Simon Makienok (tv.) drømmer om udlandet og har derfor afvist at forlænge sin kontrakt med Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

Det er de færreste, der takker nej til en lønforhøjelse, men det har Simon Makienok lige gjort.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil Brøndby meget gerne forlænge kontrakten med den store angriber, men har fået et høfligt, men også bestemt nej tak.

Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, havde ellers indbudt til kontraktforhandlinger, men Simon Makienok er på nuværende tidspunkt ikke interesseret i at forlænge sit ophold på Vestegnen.

Det skyldes ikke utilfredshed med Brøndby, og for så vidt er der intet dramatisk i Simon Makienoks afvisning.

Men landsholdsreservens ønske om at komme af sted til udlandet er stort, og en kontraktforlængelse ville derfor ikke være det bedste signal at sende til interesserede klubber.

I stedet ønsker den 23-årige Brøndby-topscorer at se, hvad der dukker op af muligheder i sommerens transfervindue.

Simon Makienok vil se et offensivt Brøndby-hold mod FC København. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Offensiv Makienok: Vi skal dominere i Parken

Simon Makienoks kontrakt med de blågule løber frem til sommeren 2016, så Brøndby risikerer ikke på nuværende tidspunkt, at han smutter transferfrit til udlandet.

Han er klubbens største salgsobjekt, og skal Brøndby indfri forventningen om at sælge spillere for minimum 12 mio. kr. i det kommende transfervindue, vil det formentlig kræve et salg af topscoreren.

Og med to år tilbage af kontrakten vil timingen ud fra et økonomisk synspunkt være god.

FCk og Brøndby kæmper søndag om håneretten i hovedstaden, når de brager sammen i Parken. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby FCK melder udsolgt til Brøndby-brag

Tilbage i august accepterede Brøndby et bud i 30 mio. kr.-klassen fra Terek Grozny, men Simon Makienok havde ikke den store lyst til at rejse til Tjetjenien.

Han har i denne sæson været plaget af skader, men trods alt scoret ti gange i Superligaen og får søndag en god mulighed for at gøre yderligere reklame for sig selv, når Brøndby møder FC København.

Mange udenlandske klubber har meldt deres ankomst, og der er ingen tvivl om, at flere af dem kommer til Parken for at besigtige Makienok.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Simon Makienoks agent, Michael Stensgaard, men han ønsker ikke at kommentere Brøndby-angriberens kontraktforhold.

0 kommentarer
Vis kommentarer