Brøndby: Mangler kvalitet til medaljer

Thomas Frank har været tilfreds med sit Brøndby-hold, men han mener godt, at man kunne have håbet på mere

Der er fortsat ting at forbedre i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Der er fortsat ting at forbedre i Brøndby. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Brøndby er gået fra at være en klub i nedrykningsfare til at være en klub med medaljehåb på bare en sæson. Det, skulle man tro, ville give anledning til at tænde konfettikanonerne på den københavnske vestegn, men sådan ser cheftræner Thomas Frank slet ikke på det.

Han mener, at der var muligheder for mere i den netop overståede Superliga-sæson. 

Se også: Boulahrouz på ferie uden Per Rud-snak

- Fra forårets start var målsætningen at blive nummer fire. Med det hold og den trup vi havde fået bygget op i løbet af efteråret og vinteren, så mente vi, at vi kunne sikre os den fjerdeplads. Når man kigger på foråret, slutter vi faktisk som nummer tre med tre point færre end mestrene fra AaB og to færre end Esbjerg. Det forløb kan vi være tilfredse med.

- Når det er sagt, så synes jeg, at der lå mere og ventede på os, men i bund og grund har vi manglet den sidste kvalitet for at kunne bede om mere. Det får man kun ved benhårdt arbejde. Vi skal arbejde med de sidste detaljer, kræve mere af hinanden og så håber vi, at vi kan få de ekstra procenter med, siger Thomas Frank til brondby.com.

Der var altså medaljehåb i Brøndby, og det håb holdt helt indtil sidste spillerunde, hvor en uafgjort i Farum og sejr til FC København over OB medførte, at Brøndby måtte glæde sig over europapladsen i stedet.

Se også: Brøndby og FCK interessante for Okotie

Og glæden er der også ovenpå et år præget af genopbygning.

Se også: Boulahrouz: Ikke min sidste BIF-kamp

- Med alle de ting in mente - nyt hold, nyt setup, nyt spillekoncept, unge spillere - så er vi tilfredse med sæsonen, men på ingen måde ekstatiske. Nu handler det om at lægge næste lag på. De næste procenter. Den ekstra kvalitet. Men det bliver endnu hårdere at tage de næste skridt. Det glæder vi os til, for vi kunne godt tænke os at løfte det hele med de ekstra procenter til næste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer