Dansk træner: Nyindkøb er godt spottet, Brøndby

David Nielsen har et godt kendskab til Fredrik Semb Berge, og han roser Brøndby for købet af den norske forsvarsspiller

Seb Berge jubler for Norge. Det kommer han givetvis også til at gøre for Brøndby (Foto: AP)
Seb Berge jubler for Norge. Det kommer han givetvis også til at gøre for Brøndby (Foto: AP)

Fredrik Semb Berge.

Det er næppe et navn, der siger danske fodboldfans alverden, men i den kommende sæson kan han opleves på nærmeste hold på de danske stadions. I dag købte Brøndby nemlig den norske forsvarsspiller i Odd Grenland, og sportsdirektør Per Rud tøver ikke med at kalde ham en 'ønskespiller'.

Dermed skruer Brøndby forventingerne op fra start, og det kan klubben også roligt gøre, hvis man spørger David Nielsen, der er cheftræner for de norske mestre fra Strømsgodset og har et solidt kendskab til norsk fodbold.

- Det er en stor mand, som er god i duelspillet - en rigtig dygtig forsvarsspiller. Jeg vil sige, at det er rigtig godt spottet af Brøndby. Han har haft en super sæson og har også spillet for et godt hold, som spiller flot fodbold, så Semb er vant til at spille bolden op nede bag fra, og det vil han også komme til i Brøndby. Han skal nok bruge noget tid på at falde helt til, men jeg vil sige, at det er meget frisk spottet af Brøndby, siger David Nielsen til tipsbladet.dk.

Den danske Strømsgodset-træner kalder samtidig Fredrik Semb Berge et bevis på, at de klassiske norske 'tonserforsvarere' er ved at være en uddød race.

- Dem er der ikke så mange tilbage af. De unge spillere, som er vokset op på kunstgræs, er teknisk meget stærke, og det er godt at se, at danske klubber tilsyneladende også har fået øjnene op for det, siger David Nielsen.

Fredrik Semb Berge har fået fire år i Brøndby.

0 kommentarer
Vis kommentarer