Brøndby sender stortalent til storklub

U/19-spilleren Malthe Johansen får i næste sæson chancen for at vise sig frem hos FC Porto

Thomas Frank mister et talent til udlandet (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank mister et talent til udlandet (Foto: Lars Poulsen)

Der er gang i svingdøren hos Brøndby, som er i færd med at skabe flere rokader på spillerfronten forud for den kommende sæson. Senest er det fra klubbens side blevet bekræftet, at stortalentet Malthe Johansen skifter sin danske tilværelse ud med en fremtid på portugisisk jord.

Spilleren skifter til FC Porto, der har hentet forsvarstalentet på en et-årig lejeaftale med mulighed for at omveksle kontrakten til en permanent aftale.

- Malthe Johansen er et stort forsvarstalent, som der længe har været udenlandsk interesse for. Han har fine fodboldmæssige evner som spillende midtstopper og har desuden den helt rigtige mentalitet, udtaler Brøndbys sportschef Per Rud til klubbens hjemmeside.

Se også: Brøndby satser på norsk fyrtårn

- Vi er blevet enige med FC Porto om en salgspris, hvis de i løbet af det kommende år vurderer, at Malthes potentiale er tilstrækkelig stort til, at de vil indløse købsoptionen i lejeaftalen.

- Derudover har vi indgået et samarbejde med portugiserne, som blandt andet indebærer erfaringsudveksling. Konkret betyder det blandt andet, at trænere fra Brøndby Masterclass er inviteret til Porto på studiebesøg, siger Rud.

Brøndby hentede mandag en forstærkning til samme position på førsteholdet, da norske Frederik Semb blev præsenteret på Vestegnen. Han har fået en kontrakt på fire år i klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer