Agent: Stenderup skal væk nu

Daniel Stenderup søger væk fra Brøndby i dette transfervindue, og der er interesse fra danske og udenlandske klubber

Daniel Stenderup er snart fortid på Vestegnen. (Foto: Jens Dresling)
Daniel Stenderup er snart fortid på Vestegnen. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby har hentet nordmanden Fredrik Semb Berge, og Khalid Boulahrouz er stadig i spil til en kontrakt og en plads i Brøndbys midterforsvar, hvor også Martin Albrechtesen og Dario Dumic kan spille. Og Daniel Stenderup.

Sidstnævnte må dog betegnes som bagerst i køen af de nuværende midterforsvarere i Brøndby, og derfor har sportsdirektør Per Rud også åbnet for et salg af Daniel Stenderup, der har kontrakt med de blå-gule frem til nytår. Per Rud vil dog ikke afvise, at Stenderup gør sin kontrakt færdig på den københanvske Vestegn.

Se også: Fodboldoptøjer i Brøndby: 57 sigtet

Det vil forsvarsspillerens agent heller ikke, men han lægger ikke skjul på, at førsteprioriteten er at finde en ny klub til Daniel Stenderup i løbet af dette transfervindue.

- Det mest optimale vil være at finde en ny klub til Daniel nu her. Vi er i gang med at afsøge markedet, så vi kan finde en ny klub. Hvis vi ikke finder en klub, der matcher Daniel, så kan jeg da ikke afvise, at han bliver i Brøndby frem til nytår, men det er i hvert fald ikke det, vi arbejder ud fra, siger Kim Wacker til tipsbladet.dk.

Se også: Brøndby dropper Zohore

Han kan melde om bred interesse for Daniel Stenderup, der i forårssæsonen gjorde et stærkt comeback for Brøndby efter en lang skadespause.

- Jeg taler med en del interesserede klubber. Det er klubber fra både ind- og udland, men nærmere kan jeg ikke komme det, fastslår agenten.

Se også: Brøndby overvejer stadig Boulahrouz

Daniel Stenderup debuterede for Brøndby i Superligaen tilbage i 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer