Frank: Elmander et stykke fra 90 minutter

Johan Elmander arbejder på at komme i form, men der er et stykke vej igen for Brøndby-profilen

Johan Elmander er ikke klar til fuld spilletid endnu. (Jonas Olufson)
Johan Elmander er ikke klar til fuld spilletid endnu. (Jonas Olufson)

Johan Elmander er tilbage i Brøndby, og på søndag gør han comeback for de blå-gule i Superliga-sammenhæng, når holdet møder FC Midtjylland på udebane. Den svenske angriber startede inde mod Liverpool i onsdags, og det kan kun tolkes som en klar indikation på, at han også er at finde i start 11'eren i sæsonpremieren.

Se også: Esbjergs vej til Europa lettere end Brøndbys

En forpustet Johan Elmander måtte dog lade sig udskifte efter en times spil, og det var også tydeligt i opgøret mod Liverpool, at svenskeren stadig ikke er 100 procent i kampform.

Et faktum, cheftræner Thomas Frank da heller ikke lægger skjul på.

Se også: Brøndby-profil: Personlig vendetta i premieren

- Johan arbejder lidt på formen. Der er et stykke endnu, før vi ser ham fit til 90 minutter. Han bringer mange ting ind, men der mangler stadig meget, siger Thomas Frank til tipsbladet.dk.

Så er formen straks bedre hos Brøndbys anden nyerhvervelse denne sommer, Fredrik Semb Berge, der er kommet til klubben fra Norge, hvor turneringen er i fuld gang. Og den norske forsvarsspiller efterlod et godt indtryk i 2-1-sejren over Liverpool, hvor han spillede 1. halvleg.

Se også: Han kan blive Brøndbys forsvarsjoker

- Det ser spændende ud med Fredrik Semb Berge. Han bekræftede, hvorfor vi hentede ham. Han forsvarede sig rigtig godt og er dygtig til at kommunikere. Der er ting, han skal gøre bedre med bolden, men det vidste vi godt, og det er noget, han arbejder på, fastslår Brøndby-træneren.

Der er kickoff mellem FC Midtjylland og Brøndby på søndag klokken 19.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer