Brugge-dansker om favoritrolle: Den køber jeg ikke, Brøndby!

Jesper Jørgensen glæder sig til at møde Brøndby, og han køber ikke de blå-gule udmeldinger om, at Club Brugge er storfavoritter.

Thomas Frank og Brøndby skal ikke gøre Club Brugge til storfavoritter i Europa League-opgøret, mener Jesper Jørgensen. (Foto: Jens Dresling)
Thomas Frank og Brøndby skal ikke gøre Club Brugge til storfavoritter i Europa League-opgøret, mener Jesper Jørgensen. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby skal på en vanskelig opgave i kvalifikationen til Europa League, hvor de blå-gule er blevet parret med den belgiske storklub Club Brugge. Brøndby har i kølvandet på lodtrækningen været hurtige til at udråbe Club Brugge som storfavoritter. Sportsdirektør Per Rud giver Brøndby 30-40 procents chance for avancement, mens cheftræner Thomas Frank kalder Club Brugge for en 'super kompetent modstander'.

At belgierne er tårnhøje favoritter, køber Club Brugges danske midtbanespiller Jesper Jørgensen dog ikke.

- Det bliver dejligt at komme tilbage til Danmark - det er altid rart. Jeg tror, at begge hold har det lidt sådan, at det var den værst tænkelige lodtrækning, og selv om det nok skal blive interessante kampe, så gælder det jo først og fremmest om at gå videre for begge hold. Vi har ikke spillet en betydningsfuld kamp indtil videre i sæsonen, så at vi skulle være storfavoritter, den køber jeg ikke, siger Jesper Jørgensen til tipsbladet.dk.

Jesper Jørgensen (t.h.) mener ikke, at Club Brugge er så meget bedre end Brøndby. (Foto: AP)
Jesper Jørgensen (t.h.) mener ikke, at Club Brugge er så meget bedre end Brøndby. (Foto: AP)
 

Han håber på to seværdige kampe mod Brøndby, men han er også en smule bange for, at det kan gå den modsatte vej.

- Det er tidligt på sæsonen, så man kan måske frygte, at kvaliteten i kampene ikke bliver så høj. Det skal nu nok blive interessant lige meget hvad. Begge hold har gode hjemmebaner med fantastiske fans, så det bliver helt sikkert værd kigge på, fastslår den tidligere Esbjerg-spiller.

Jesper Jørgensen må alt andet end lige have et bedre kendskab til Brøndby end de fleste af sine kollegaer i Club Brugge, men han kan ikke fremhæve en specifik Brøndby-spiller, som han har tænkt sig at advare sine holdkammerater imod.

- Vi har en træner, som plejer at være meget godt indstillet på, hvem vi skal møde, så jeg er sikker på, vi skal se en masse video med Brøndby den kommende tid. Men Brøndby har et godt hold. Jeg har tidligere spillet sammen med Lukas Hradecky og Michael Almebäck, og det er i hvert fald to gode spillere, men Brøndby er mere end én spiller, og der venter os en stor udfordring, siger Jesper Jørgensen.

Club Brugge har været med i et europæisk gruppespil i fire af de seneste fem sæsoner. Foruden Jesper Jørgensen er Jim Larsen også på kontrakt i den belgiske storklub.

0 kommentarer
Vis kommentarer