OB-tyveri på Vestegnen

Brøndby var bedst i de første 90 minutter, men i overtiden stjal OB et point, da Daniel Høegh udlignede til 1-1

Norske Elba Rashani lignede længe en matchvinder for Brøndby, men OB udlignede i overtiden til 1-1 (Foto: Lars Poulsen)
Norske Elba Rashani lignede længe en matchvinder for Brøndby, men OB udlignede i overtiden til 1-1 (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet):

Fodbold er et underligt spil. Og glem alt om retfærdighed.

I 90 minutter var Brøndby bedst mod OB. I perioder endda klart bedst, men overtiden tilhørte fynboerne, og den brugte de til at udligne til 1-1 på Brøndby Stadion.

Forsvarsspilleren Daniel Høegh blev fynsk helt, da han headede udligningen ind bag Lukas Hradecky to minutter inde i ovetiden.

Dermed blev Brøndby snydt for tre point, og norske Elba Rashani for matchvinderrollen. Han havde ellers bragt hjemmeholdet på sejrskurs allerede efter otte minutter, men det rakte altså kun til 1-1.

TV: FCK til grin i Parken – pryglet af Hobro  

Brøndby burde have bragt sig foran allerede i kampens allerførste minut, da Simon Makienok fik bolden på kanten af det lille felt.

Den store Brøndby-angriber havde både tid og plads, men formåede alligevel ikke at passere OB-målmand Mads Toppel, der kom godt ud og blokerede forsøget.

Brøndby-publikummet fik dog snart grund til jubel, for norske Elba Rashani viste sig i det ottende minut noget skarpere end Makienok, da han i fik chancen cirka samme sted.

 

Ståle: Min stolthed er såret  

Alexander Szymanowski spillede elegant bolden på tværs til den fremstormende nordmand, der uden større problemer passerede Toppel. 

Det var Rashanis første Brøndby-scoring, og det veloplagte hjemmehold fortsatte stormløbet mod fynboernes mål. OB havde nok at gøre med at forsvare sig og var heldige med ikke at komme yderligere bagud efter 17 minutter.

Igen stod argentinske Szymanowski for oplægget, men Nuñez måtte se sin afslutning blive reddet af en vågen Daniel Høegh tæt på mållinjen.

Brøndby dominerede totalt opgøret de første 45 minutter. Indimellem var der nærmest tale om power play, og OB var heldige at slippe til pausen kun bagud 0-1.

 

Bak skadet før storkampe: Jeg håber det bedste  

Troels Bech satte fra 2. halvlegs start nyindkøbet Thomas Mikkelsen på banen i stedet for ufarlige Darko Bodul, men det gjorde ikke den store forskel.

Brøndby var stadig klart bedst, og fynboerne kom så godt som aldrig op i nærheden af hjemmeholdets felt.

Efter en god times spil fik Emil Larsen dog en chance efter godt 1-2-spil, men meget symptomatisk for fynboernes indsats sparkede han bolden langt, langt over mål.

Brøndby var i kontrol uden dog at tilspille sig gigantiske muligheder.

Alexander Szymanowski følte sig snydt for et straffespark efter en duel med Daniel Høegh, og Nuñez sendte bolden snert forbi mål midt i halvlegen i en situation, hvor han nok burde have spillet Simon Makienok fri til scoring.

FCM: Vores bedste præstation i sæsonen  

Tyve minutter før tid brød jublen atter ud på Brøndby Stadion, men det skyldtes ikke en scoring. Johan Elmander fik endelig sit Superliga-comeback, da han blev sat ind i stedet for Makienok.

OB var tæt på at stjæle ét point fire minutter før tid, men Lukas Hradecky var vågen og fik flot pareret Martin Spelmanns forsøg, men finnen kunne lidt senere ikke stoppe Daniel Høegh.

Brøndby ligger nu på 9. pladsen, mens OB kravler over nedrykningsstregen efter to point i sæsonens fire første kampe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?