Kahlenberg: Det er dybt frustrerende

Brøndby-anfører Thomas Kahlenberg er dybt frustreret over 1-1-kampen mod OB, hvor Brøndby havde chancerne til at vinde. Han mener dog, at Brøndby kan rejse sig fra den aktuelle niendeplads

(Polfoto)
(Polfoto)

Brøndby IF spillede en glimrende kamp søndag aften, men det hele endte som en skuffelse, idet OB sikrede 1-1 med en scoring i overtiden.

Derfor døde festen ud på Vestegnen, og i Brøndby-lejren er man naturligvis skuffet over, at det ikke blev til tre point på kontoen.

Ærlig Hradecky: Jeg svigtede holdet  

- Det siger sig selv. Vi dominerede store dele af kampen i både spil og chancer, og vi skulle selvfølgelig have lukket kampen langt tidligere. Så længe man ikke scorer sine chancer og kun er foran 1-0, kan tilfældighederne betyde noget. Det gjorde det i de sidste fem-ti minutter, hvor de slog lange bolde op, og vi stod for langt tilbage. De scorede i overtiden på en lang bold og en tilfældighed, hvor vi unødvendigt blev presset for langt tilbage. Vi kan kun takke os selv for, at vi ikke formåede at udnytte vores mange chancer. Vi skulle have vundet sådan en kamp 4-0 uden problemer, så det er selvfølgelig dybt frustrerende, siger Brøndby-anfører Thomas Kahlenberg til tipsbladet.dk.

365 fodboldfans kræver millionerstatning for futtog  

Han fremhæver dog, at Brøndby spillede en god kamp mod fynboerne.

- Det var en sindssygt god præstation, og der er nok ikke nogen, der har en anden mening end, at vi spillede OB ud af banen. Det er positivt, og vi kan tage det spillemæssige med fremadrettet, men lige nu handler det om, at vi efter en dårlig start på sæsonen, har brug for tre point. Det skulle vi have haft mod OB, men det fik vi ikke. Det er fodbold, når det er værst, men vi må op på hesten igen. Nogen gange går held og uheld lige op i en sæson, så det kan være, at der kommer nogle kampe, hvor vi ikke spiller så godt, men i stedet får point, siger Kahlenberg.

Brøndby-træner: Der venter os mange point  

Brøndby er nu uden sejr i 14 dage, idet klubbens seneste fire kampe har budt på to nederlag til Club Brugge, en uafgjort mod OB samt en 0-2-skuffelse mod Hobro i forrige uge. Han mener dog ikke, at Brøndby-folket er ramt af nedturen.

- Det synes jeg ikke, man kan sige, når man kan levere sådan en præstation som mod OB. Vi byggede videre på kampen mod Brugge, hvor det selvfølgelig var en anden type kamp. Indtil det første mål i den kamp var der også gode takter, og vi spillede flot fodbold. Forskellen er, at vi i dag også skabte store målchancer, og det er vores egen skyld, at vi ikke lukkede kampen langt tidligere, siger Thomas Kahlenberg.

OB-tyveri på Vestegnen  

Brøndby ligger aktuelt på niendepladsen i Superligaen med to point ned til nedrykningsstregen. Kahlenberg føler sig dog sikker på, at Brøndby-holdet vil rejse sig oven på de seneste ugers skuffelser.

- Det er jeg ikke i tvivl om. Selvfølgelig kan vi det. Det var en lovende præstation, men selvfølgelig er vi dybt frustrerende. Når man ikke vinder kampen, selvom man skaber store chancer, har man lyst til at bide sig selv i fingeren, siger han.

Brøndby møder SønderjyskE i næste spillerunde af Superligaen.