Officielt: Brøndby henter Makienok-afløser i skotsk storklub

Brøndby har netop bekræftet, at de har lejet Holmbert Aron Fridjonsson. Angiveligt er endnu en spiller fra Celtic på vej

Teemu Pukki er angiveligt tæt på et skifte til Brøndby på en lejeaftale. Holmbert Aron Fridjonsson er allerede signet, bekræfter Brøndby  (Foto: AP)
Teemu Pukki er angiveligt tæt på et skifte til Brøndby på en lejeaftale. Holmbert Aron Fridjonsson er allerede signet, bekræfter Brøndby (Foto: AP)

Brøndby solgte i weekenden Simon Makienok til italienske Palermo, og det har efterladt et tomrum i holdets angreb.

Nu ser det imidlertid ud til, at man har fundet afløseren for den tårnhøje angriber. Brøndby bekræfter på deres hjemmeside, at klubben har lejet Holmbert Aron Fridjonsson som den direkte afløser for Makienok

- Holmbert Fridjonsson er en talentfuld angriber, som vi har haft et godt kendskab til, siden han spillede i Island. Det bliver spændende at se, hvordan han har udviklet sig i Celtic. Vi forventer ikke, han træder direkte ind i startopstillingen, da han fortsat er en ung spiller, som skal udvikle sig, men vi ser et stort potentiale i ham. Vi tror på, at han kan videreudvikle sig i vores træningsmiljø.

- I første omgang er han hos os sæsonen ud, men vi har muligheden for at tilknytte ham på permanent basis, hvis han viser sig tilstrækkelig lovende, fastlår Per Rud på Brøndbys hjemmeside.

Daniel Agger kommer til at blive savnet i Liverpool. (Foto: Jan Sommer) Premier League - 1. sep. 2014 - kl. 09:47 Fans gribende Agger-farvel: Jeg græd, da det gik op for mig

Se også: SLUT: Agger hyldet som superhelt

21-årige Fridjonsson minder i statur om Simon Makienok og vil med sine 195 centimeter blive en fysisk trussel for de fleste forsvarere. Han blev hentet i islandske Fram Reykjavik af Celtic i vinterens transfervindue, men har endnu ikke slået igennem for de skotske mestre.

- Som type er han en fysisk stærk angriber, der har et rigtig fint venstreben, som han afslutter godt med. Han er dygtig til at komme i løb ind i feltet, har desuden et fint hovedspil og kan også sagtens gå med i kombinationsspillet.

- Som nævnt er han ung og skal udvikle sig på forskellige områder. Holmbert besidder den klassiske islandske mentalitet med vilje og vinderattitude, og han er bestemt en spændende angriber, der giver os en anden dimension i spillet end vores øvrige angribere efter salget af Simon Makienok, siger Per Rud til Brøndbys hjemmeside.


Se også: Brøndby jagter ny bomber

Fridjonsson er dog ikke den eneste, der tager turen fra Celtic til Brøndby. Også finske Teemu Pukki forventes at skrive under på en lejeaftale med Brøndby, der i så fald vil være dækket godt ind på de offensive pladser.

Pukki har spillet 32 landskampe for Finland og har opnået førsteholdskampe for både Sevilla og Schalke, så der er tale om en rutineret spiller på trods af, at han blot er 26 år gammel.

Brøndby forventes at præsentere begge spillere, inden transfervinduet lukker ved midnat.

Du kan følge transfervinduets lukning live hele dagen her

Se også: Dumic: Jeg fortjener at blive Agger-makker
Se også: Ståle om Agger-comeback: Fantastisk for Superligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Sport