Se det her: Så vild var Aggers modtagelse

Daniel Agger kunne dårligt få et ord indført, da han blev præsenteret som Brøndbys nye mand. Se hvordan fansene fra Vestegnen tog i mod ham

Se Agger bliver modtaget som helt på tirsdagens pressemøde

Han kunne nærmest have lukket hvad som helst ud.

Sådan virkede det i hvert fald, da Daniel Agger mandag blev præsenteret som ny mand i Brøndby.

For dårligt var den 29-årige fodboldspiller trådt ind i lokalet, før de mange fans, der var mødt op til dagens seance, klappede, sang og hujede for fulde gardiner.

- Kan I høre mig? spurgte Daniel Agger, da han havde fået mikrofonen, og det kunne de fremmødte Agger-entusiaster i den grad.

- Tak for det flotte fremmøde. Det er stort og svært at sætte ord på. Men for at svare på dit spørgsmål, så kan jeg gøre det simpelt. Det (beslutningen om at spille i Brøndby, red.) var det, jeg havde lyst til. Det var det, jeg følte var rigtigt. Og hvis jeg føler, at det er rigtigt, så er det det, jeg gør, sagde Agger, hvilket prompte blev mødt med høje klapsalver og glade tilråb.

Og således var linjen lagt for resten af præsentationen.

Hver sætning fra Aggers mund blev responderet med klap fra de mange fans, hvilket tydeligt indikerede den status den tidligere Liverpool-spiller har i den danske klub, men også de mange forventninger han nu skal forsøge at leve op til.

Brøndbys træner, Thomas Frank, var også en glad mand ovenpå dagens præsentation.


Her kan du høre, hvad Brøndby-træner, Thomas Frank, sagde efter mandagens præsentation

- Jeg synes jo, at Daniel er en af de bedste midtstoppere i Europa på sin position. Han er venstrebenet, han er spillende, han har ro i kroppen, han har lederegenskaber, og han kan forsvare højt og lavt. Han er tæt på at have hele pakken.

- Det skaber den her eufori og glæde. Folk bliver bare løftet af hans energi og tilstedeværelse. Det er enormt vigtigt, og den skal vi prøve at udnytte bedst muligt, lød det fra træneren.

Se den fine modtagelse af Agger i klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer