Brøndby lover: Henter en mere

Brøndbys sportschef, Per Rud, er overbevist om, at klubben henter endnu en spiller inden transfervinduet smækker i

Per Rud forventer, at Brøndby henter en ny spiller inden transfervinduet lukker (Foto: Lars Poulsen)
Per Rud forventer, at Brøndby henter en ny spiller inden transfervinduet lukker (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Agger er i dag blevet præsenteret i Brøndby, som desuden har hentet angriberen Holmbert Aron Fridjonsson i Celtic. Dermed har de blå-gule allerede på nuværende tidspunkt haft en travl deadline-dag. Men den bliver formentlig endnu travlere.

Med lidt under otte timer tilbage af sommerens transfervindue er der intet, der tyder på, at Brøndby har foretaget sin sidste handel. Ifølge flere medier er den finske angriber Teemu Pukki på vej til at blive præsenteret som ny spiller i Brøndby - præcis som med Fridjonsson kommer han fra Celtic.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sige et konkret navn, men jeg kan næsten sige med sikkerhed, at der kommer én spiller mere, siger Brøndbys sportsdirektør Per Rud til tipsbladet.dk.

Se også: Officielt: Brøndby henter Makienok-afløser i skotsk storklub
Se også: Formand: Smukt af Agger

Den spiller hedder sandsynligvis Teemu Pukki, men mere uvist er det, om der også kan ske afgange i Brøndby i løbet af de næste timer. De blå-gule har sagt farvel til Simon Makienok og har formentlig ikke kalkuleret med mange flere salg. Men der kan ske mange ting den sidste dag af et transfervindue, og det har Per Rud også oplevet i dag.

- Alt i alt så går det fint, og vi bevæger os stille og roligt mod lukningen. Vi har ikke fokuseret så meget på afgange, men jeg må også sige, at der rører sig en masse ting lige nu. Der er ikke sket noget, som er kommet direkte bag på os, men der sker godt nok meget, fastslår Brøndby-bossen.

Spørgsmålet er så, om han er tilfreds med truppen, som den tager sig ud få timer før, at transfervinduet lukker?

- Jeg er vanvittig tilfreds, siger Per Rud.

Husk, at du kan følge Ekstra Bladets livedækning af transfervinduets lukning her.

Se også: Formand: Smukt af Agger
Se også: Brøndby-fans i vild Agger-jubel

0 kommentarer
Vis kommentarer