Teemu Pukki: Hradecky har talt pænt om Brøndby

Brøndby-målmand Lukas Hradecky har haft travlt med at overtale Teemu Pukki til at skifte til Brøndby

Teemu Pukki (tv.) overfor Sergio Ramos (Foto: AP)
Teemu Pukki (tv.) overfor Sergio Ramos (Foto: AP)

Brøndbys målmand Lukas Hradecky er en vigtig årsag til, at superligaklubben mandag har lejet angriberen Teemu Pukki i den skotske klub Celtic.

Se også: Her er Brøndbys nye nummer 9

Hradecky og Pukki kender hinanden fra det finske landshold, og tråden har været varm mellem de to spillere, siden Brøndbys interesse i Pukki blev kendt.

- Jeg har talt med Lukas, der har fortalt gode ting om klubben. Da han hørte, at Brøndby var interesseret i mig, ringede han til mig med det samme og sagde, at jeg skulle komme. Han var en vigtig grund til, at jeg valgte Brøndby, siger Teemu Pukki til Brøndbys hjemmeside.

Så hurtigt kan det gå: For fem dage siden virkede det utænkeligt, at Daniel Agger skulle kunne blive Brøndby-spiller i dette transfervindue, og mandag hilste han så på sine gamle fans iført den gule trøje med nummer 22 på ryggen. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 1. sep. 2014 - kl. 23:50 Aggers utrolige historie: Sidste dag i Liverpool var en oplevelse

Der var store forventninger til den hurtige forward, da han i 2011 forlod HJK Helsinki for at tage til Schalke 04.

Men hverken i Tyskland eller efterfølgende i skotske Celtic er det blevet til det håbede gennembrud. Nu håber Pukki, at Brøndby kan give karrieren en frisk genstart.

- Det vil være dejligt at få chancen for at spille, score mål og få selvtilliden tilbage. Som angriber elsker jeg at score mål, og jeg håber, at jeg kan hjælpe klubben ved at lave nogle mål her, siger Teemu Pukki.

Brøndby - 1. sep. 2014 - kl. 15:24 Se det her: Så vild var Aggers modtagelse

Angriberen er lejet for resten af denne sæson, og Brøndby har også sikret sig en købsoption.

0 kommentarer
Vis kommentarer