Annonce:
Annonce:

Flere bud på Agger: Liverpool forsøgte til det sidste

Premier League-klubben prøvede at få 110 millioner kroner for sin danske midterforsvarer

Daniel Agger blev modtaget som en helt i Brøndby mandag. (Foto: Anders Ravn)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Liverpool håbede til det sidste på, at klubben ville tjene gode penge på Daniel Agger.

110 millioner kroner var ambitionen.

Mange klubber viste interesse, og så sent som i onsdags havde Liverpool, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, to tilbud fra Premier League-konkurrenter.

For Daniel Agger var det imidlertid aldrig et tema at tage stilling til de to muligheder. Han har en gang sagt: Jeg spiller aldrig for andre klubber i Premier League. Og så er det sådan. For det andet havde han allerede besluttet sig: Han ville hjem til Brøndby.

Alt tyder på, at det først sent i forløbet gik op for Liverpool-toppen, at Agger rent faktisk mente, hvad han sagde og ikke er som de fleste andre fodboldspillere. Liverpool kunne ikke afsætte danskeren til, hvem de havde lyst til.

Se det her: Så vild var Aggers modtagelse

Annonce:

Torsdag kom der skred i dialogen mellem Brøndby og Liverpool, men det endte faktisk aldrig med en egentlig forhandling. Brøndbys storaktionær Jan Bech Andersen kørte hele forløbet og kom med et bud – i omegnen af 23 millioner kroner – som Liverpool ikke kunne andet end acceptere, hvis klubben også skulle vise lidt gestus over for en loyal spiller gennem mange år.

En Liverpool-legende
Daniel Agger havde mandag indrykket et åbent brev til klubbens fans i den lokale avis, Liverpool Echo. Her takkede han klubbens fans for den opbakning, han har fået gennem otte et halvt år i byen.

'Liverpool har været en så stor del af mit og min families liv i meget lang tid - det gør det ekstremt svært at forlade klubben. Jeg vil starte med at sige, at Liverpools fans konstant er blevet ved med at overraske mig. Siden transfernyheden brød ud, har jeg modtaget så mange positive beskeder og lykønskninger - ikke bare fra fans i Liverpool, men i hele verden.'

Agger-feber i Brøndby: Tilskuertal fordobles

Annonce:

’Min familie og jeg har altid følt jeres opbakning, og der er noget unikt over denne fodboldklub, byen og vores supportere. Det har været et privilegium at have repræsenteret denne klub, og jeg er meget taknemmelig for det, som klubben har lært mig’, skriver Daniel Agger i sit åbne brev i den lokale avis.

 

James Pearce, der følger Liverpool indgående for netop Liverpool Echo, er slet ikke i tvivl om den status, Agger efterlader sig på Merseyside.

- Det er ganske specielt, når en spiller indrykker sådan et åbent brev. Jeg har ikke oplevet det før. Pepe Reina skrev en hilsen på sin hjemmeside, da han forlod klubben, men dette er noget ganske særligt, siger James Pearce og slår fast:

Agger bliver Brøndbys blæksprutte

- Daniel vil efter så mange år i klubben være en Liverpool-legende. Han har netop stået for den tekniske fodbold på græsset, som Liverpool gerne vil spille. Det er ikke mange forsvarsspillere, der her i byen oplever at blive sammenlignet med Alan Hansen. Det gjorde Daniel.

- Her i byen vil han blive husket for en enorm loyalitet. Han kunne være rejst til Barcelona, Manchester City eller Milan. Daniel var loyal og blev. Det glemmer fansene i denne by aldrig, siger James Pearce.

Aggers utrolige historie: Sidste dag i Liverpool var en oplevelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: