Derfor bliver Agger en succes

Ekstra Bladet giver fire grunde til, at landsholdsanføreren slår til i sin gamle klub

Fire grunde gør, at Brøndbys fans roligt kan forvente noget af klubbens nye, store signing. Her tager de imod deres helt på Brøndby Stadion mandag. (Foto: Anders Ravn)

Daniel Aggers hjemkomst til dansk fodbold kan gå to veje.

Enten bliver han en succes som Jesper Grønkjær, da denne vendte retur til dansk fodbold og FC København i 2006.

Eller også formår han ikke at leve op til de store forventninger, der er stillet til ham, som tilfældet også var med eksempelvis Dennis Rommedahl - også i Brøndby.

Af fire grunde tror vi dog på, at han slår til.

1. Lederevnerne

Otte et halvt år i Liverpool har givet ham hår på brystet. Han steg i graderne i den engelske storklub og var den sidste sæson viceanfører for Steven Gerrard. Han kommer nu hjem og påtager sig en lederrolle. Han er klar til at gå forrest. Han er klar til at lære fra sig. Det er naturligt for ham, at de unge får gode råd med på vejen.

Daniel Agger har sat gang i billetsalget i Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 2. sep. 2014 - kl. 11:08 Agger-feber i Brøndby: Tilskuertal fordobles

Se også: Olsen har valgt: Schmeichel er nyt førstevalg  

2. Ydmygheden

Tag ikke fejl af Agger. Han er bevidst om, at der er tårnhøje forventninger til ham, men han er ingen blærerøv med store armbevægelser. Han er i bund og grund meget ydmyg over for den opgave, der venter i Brøndby.

3. Stoltheden

Det er få spillere på kloden, der har en stolthed over at spille i én bestemt klub. Agger har haft den følelse med Liverpool og Brøndby. Intet er større end glæden og stoltheden over at være der, hvor man har det bedst.

Se også: Arnesen: Jeg undrer mig over United

Se også: Arnesen: Jeg undrer mig over United Indtil i sidste uger var der stadig bud på Daniel Agger. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 2. sep. 2014 - kl. 13:38 Flere bud på Agger: Liverpool forsøgte til det sidste

4. Økonomisk boost til klubben

Daniel Aggers hjemkomst bliver et gigantisk økonomisk boost til Brøndby. De kommer til at sælge mange tusinde trøjer med 22-tallet på ryggen. Men effekten kommer klubben også til at mærke på andre fronter. Tilskuertallet vil stige – specielt til hjemmekampene. Derudover kan man forvente, at sponsortilgangen vil være stærkt opadgående.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Sport