Brøndby-boss: Agger giver større tro på guld

Daniel Agger har skabt stor optimisme i Brøndby, som har en målsætning om at vinde DM-guld inden 2018.

Daniel Agger præsenteres i Brøndby. Storaktionær Jan Bech Andersen overrækker trøjen (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger præsenteres i Brøndby. Storaktionær Jan Bech Andersen overrækker trøjen (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby har meldt ud, at klubben vil vinde det danske mesterskab inden 2018, og det er med købet af Daniel Agger langt mere realistisk end før udmeldingen.

Det mener Brøndbys sportschef, Per Rud, som dog alligevel ikke vil skrue yderligere op for målsætningen.

- Jeg synes, at vi har meldt en ambitiøs plan ud. Man skal huske på, at det ikke har været særlig prangende, hvad Brøndby har præsteret de seneste mange år.

- Nu har vi en målsætning om, at Brøndby kontinuerligt skal spille med om medaljer. Det er realistisk og ambitiøst. Og Agger giver mig en lidt større tro på, at vi kan realisere de drømme.

Daniel Agger blev mandag præsenteret som ny spiller i Brøndby IF. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 3. sep. 2014 - kl. 06:10 Derfor bliver Agger en succes

Indtil i sidste uger var der stadig bud på Daniel Agger. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 2. sep. 2014 - kl. 13:38 Flere bud på Agger: Liverpool forsøgte til det sidste

- Umiddelbart er det svært at finde noget, der er større end den danske A-landsholdsanfører. Han har spilet næsten ni år i Premier League. Så skal det ikke være en dansk spiller, så skal vi til udlandet, siger Per Rud.

Brøndbys cheftræner Thomas Frank afviser at udnævne Brøndby som favorit til guldet allerede i denne sæson. Han ser fire klubber som kandidater til titlen, heriblandt Brøndby.

- Jeg mener stadig, at FC København har en bedre trup end os. Men jeg medgiver, at det er tæt, og at vi har en rigtig god trup.

- Der er fire mesterskabskandidater. Der er FC Midtjylland, som gør det godt. Der er FC København, der er AaB, og så er der os, mener Frank.

- Vi er ikke mesterskabsfavoritter. Men vi er kandidater. Det kan vi ikke løbe fra nu. Hvis man er et top-tre hold, så er man vel også kandidat til mesterskabet, lyder det fra Frank.

Daniel Agger har sat gang i billetsalget i Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 2. sep. 2014 - kl. 11:08 Agger-feber i Brøndby: Tilskuertal fordobles

Brøndby - 1. sep. 2014 - kl. 15:24 Se det her: Så vild var Aggers modtagelse

0 kommentarer
Vis kommentarer