Agger: Gode chancer for Randers-kamp

Hjemvendte Daniel Agger tror på, at han bliver klar til opgøret mod Randers FC søndag

Daniel Agger ved præsentationen på Brøndby Stadion - i selskab med bestyrelsesformand Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger ved præsentationen på Brøndby Stadion - i selskab med bestyrelsesformand Jan Bech Andersen. (Foto: Lars Poulsen)

Billetterne er revet væk, og stemingen er i den grad steget hos Brøndby-supporterne, der ikke overraskende gerne ser den hjemvendte helt Daniel Agger gøre comeback i den gul-blå trøje.

Desværre blev den danske landsholdsanfører skadet i landsholdslejren, så han måtte stå over i Danmarks 2-1 sejr over Armenien.

Men der er gode chancer for, at et fyldt Brøndby Stadion får forsvarsspilleren at se i aktion, vurderer Daniel Agger.

- Jeg fik en muskelskade under lørdagens træning, og efter at have talt med landsholdets sundhedssektor og Morten Olsen blev det besluttet, at jeg skulle stå over imod Armenien. Umiddelbart er der gode chancer for, at jeg er på banen mod Randers FC i Superligaen.

Se også: Gudjohnsen og Jørgensen i kamp for FCK-reserver

Den nye FCK-spiller Alexander Kacaniklic var meget tæt på en lejeaftale med Southampton (Foto: Jonas Olufson) FC København - 6. sep. 2014 - kl. 12:04 Ny FCK'er var snublende tæt på Premier League

- Vi lægger nu et træningsprogram, der passer til situationen. Skaden er ikke alvorlig. Så jeg håber og tror, at jeg spiller på søndag i Superligaen. Det er en kamp, jeg ser frem til med stor glæde, siger den 29-årige forsvarsspiller til brondby.com.

Se også: FCM-profil skuffet over løftebrud

Den tidligere Liverpool-spiller er i den grad populær.

Det ventes nemlig, at der kommer mellem 25.000 og 26.000 tilskuere på Brøndby Stadion på søndag, hvor det går løs mod Randers FC klokken 17.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer