Udsolgt i Brøndby: Men Agger kæmper mod tiden

Skaden i baglåret driller stadig Daniel Agger. I dag trænede han let med, men han vil ikke risikere noget for at blive klar

Daniel Agger trænede let med ved dagens Brøndby-træning, men blev hurtigt sendt over på en anden bane for at selvtræne med en fysioterapeut (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger trænede let med ved dagens Brøndby-træning, men blev hurtigt sendt over på en anden bane for at selvtræne med en fysioterapeut (Foto: Lars Poulsen)

Danmarks mest omtalte baglår sidder på Daniel Agger.

Den 29-årige hjemvendte Brøndby-helt fik et lille vrid i sit venstre baglår dagen inden landskampen mod Armenien, og det døjer han stadig med.

Hele kongerigets Brøndby-fans og i særdeleshed de knap 26.000 indehavere af en billet til Brøndbys første kamp siden Aggers hjemkomst holder stadig vejret, men hovedpersonen selv kan ikke give de blå/gule et klart svar på, om han vinder slåskampen med uret.

- Det går fint, men jeg ved stadig ikke, om jeg bliver klar, og der er ikke noget midt i mellem. Enten er jeg klar og spiller, ellers er jeg ikke klar. Der er ingen grund til at tage nogen risiko, der er masser kampe, fastslår Daniel Agger.


Kan du ikke vente til søndag? Så kan du se Aggers sidste Brøndby-mål her

Føler du dig lidt presset af, at der er udsolgt og folk er spændte?

- Desværre hjælper det ikke på mit ben, at der er udsolgt. Det er en del af gamet, og jeg arbejder benhårdt for at blive klar. Jeg håber og tror på det, men det vil tiden vise, siger Daniel Agger.

Har du i baghovedet, at næste kamp er et opgør i Parken mod FCK?

- Jeg tænker ikke på FCK endnu. Det lyder meget ensartet, men det er en kamp af gangen, især når du ikke er 100 procent klar. Så er det jo faktisk mere en dag af gangen, siger Daniel Agger.

Morten Olsen og Peter Bonde får lidt at se til, når landsholdet samles næste gang (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Landsholdet langer ud efter nyt UEFA-koncept

Daniel Agger havde første træning i Brøndby tirsdag - onsdag viste han den nye sponsor frem (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Flere penge: Brøndby får bank på ryggen  


Agger lavede også et par fine basser for Liverpool. Se med her.

Har du en deadline for, hvornår du skal melde dig klar?

- Nej, det er noget vi tager løbene, men jeg skal til og i gang, siger Daniel Agger.

Agger eller ej, så spiller Brøndby hjemme på søndag klokken 17 mod Randers.

Hårdnakkede rygter og løse tal fra Brøndby-lejren fortæller, at de kunne have solgt 10.000 ekstra billetter oven i de 26.000-27.000 til kampen.

Johan Elmander og ikke mindst Daniel Aggers hjemkomst til Brøndby og Superligaen bringer troen på kvalitet tilbage. Meninger Smil, pengene ruller

Daniel Agger tror på, at han er klar for Brøndby om en uge. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Agger: Jeg skal nok blive klar til Brøndby-comeback

0 kommentarer
Vis kommentarer