Derfor smuttede han: Agger fik nok af Rodgers

Den manglende tillid fra manager Brendan Rodgers var grunden til, at Daniel Agger ville væk fra Liverpool

Daniel Agger nægtede at spille andenviolin i Liverpool. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger nægtede at spille andenviolin i Liverpool. (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Agger satte søndag i Onside for første gang ord på, hvad Ekstra Bladets læsere i forvejen har været klar over et stykke tid: Forholdet til manager Brendan Rodgers var havnet langt under frysepunktet den sidste sæson i Liverpool.

- Lad mig sige det sådan, at mig og manageren var måske ikke på samme side i hele sidste sæson. Det meste af sidste sæson i hvert fald, siger Daniel Agger til Onside.

Se også: Agger om FCK-scoring: Må ikke ske

Daniel Agger blev sidste sommer udnævnt til viceanfører og fik mange roser med på vejen af Brendan Rodgers lige før sæsonen begyndte i august. Siden skete der noget med forholdet, der betød, at tilliden stille og roligt forsvandt til den danske landsholdskaptajn.

For Daniel Agger var ikke længere Brendan Rodgers førstevalg. Ofte når han fik muligheden for det, spillede han med Mamadou Sakho, der på det tidspunkt var Liverpools dyreste forsvarsspiller til en pris på 155 mio. kr.

- Der var langt imellem os, og for mig var det bare nok. Jeg følte ikke, at han værdsatte de ting, jeg kunne og bidrog med. Når jeg føler det, så er det tid til at komme videre, forklarer Daniel Agger.

Se også: Rodgers utilfreds efter nyt nederlag

Det handlede i høj grad om, at Daniel Agger ikke følte sig værdsat af manageren, til trods for, at han internt i truppen havde høj status som viceanfører.

- Når man har været med i en del kampe, og man har skrabet en masse point sammen, og man egentlig føler, at man har bidraget med noget og så bliver tilsidesat og ikke værdsat, så foregår der nogle ting oppe i hovedet på én, forklarer Daniel Agger.

Daniel Agger blev irriteret, fordi de statistikker, som englænderne går højt op i, faldt ud til Aggers fordel i mange sammenhænge.

- Når man så ser de statistikker, som de går så meget op i rundt omkring i fodboldverdenen, på ens kampe, så kan det godt undre én, hvorfor man ikke blev brugt mere, siger Daniel Agger.

Se også: Rystet Liverpool på randen af fiasko

Han anerkender til gengæld, at Brendan Rodgers kan sit kram.

- Jeg synes, han er en utrolig dygtig manager. Det kan man ikke tage fra ham. Han er dygtig i den måde, han træner på, han er dygtig i den måde, han sætter holdet op på. Yderst, yderst kompetent træner, siger han.

- Hvor mig og ham måske gik galt af hinanden, var, at jeg er meget direkte. Jeg siger tingene, som de er, og det forventer jeg også, at folk er overfor mig. Det er måske forkert at forvente det nogle gange, fastslår han.

Daniel Agger var ikke tilfreds og mente ikke, at Brøndby var skarpe nok i dag (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Brøndby lider trods Agger-hjemkomst

1 af 2 (Foto: Corbis)
2 af 2 Daniel Agger nægtede at spille andenviolin i Liverpool. (Foto: Lars Poulsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen