TV: Nye ansigter redder Brøndby i vildt drama

De to nye angribere Teemu Pukki og Holmbert Aron Fridjonsson sørgede for scoringerne, da Brøndby fik uafgjort mod Esbjerg

Brøndby var både foran og bagud, da holdet spillede 2-2 i en medrivende kamp i Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby var både foran og bagud, da holdet spillede 2-2 i en medrivende kamp i Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Forrygende. Medrivende. Helt vildt.

Sådan må man betegne de første tre minutter af 2. halvleg af det, der generelt udviklede sig til et vaskeægte drama på Blue Water Arena og som endte med pointdeling.

2-2 blev slutfacit med 10.650 tilskuere som medlevende vidner på tilskuerpladserne.

Tilbage til den fantastiske start på 2. halvleg. Her blev der serveret tre scoringer indenfor godt et par minutter., Det vilde drama tog sin begyndelse endnu inden alle var kommet på plads efter pausepilsneren, da Brøndbys finske lejesvend Teemu Pukki blev spillet fri.

Thomas Frank: Agger må æde sig i 90 minutter

Og modsat i 1. halvleg, hvor han på en lignende chance sendte bolden på stolpen, sendte han den denne gang i nettet til sit første Superliga-mål.

Det gule hjørne på stadion eksploderede i vild jubel, men de havde ikke nået at få armene ned, inden der blev grund til depression og ærgrelse. Esbjerg udlignede nemlig på et flot hovedstød af Hans Henrik Andreasen i en situation hvor tilbagevendte Daniel Agger så alt andet end godt ud.

Daniel Agger så ikke alt for godt ud, da Esbjerg udlignede til 1-1. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger så ikke alt for godt ud, da Esbjerg udlignede til 1-1. (Foto: Lars Poulsen)
 

Det sendte selvfølgelig hjemmepublikummet top i gear, og de seje vestjyder var endnu ikke færdig med at juble, før de måtte i gang med en endnu stærkere verbal udladning, fordi Magnus Lekven bankede en sand perle i nettet fra godt 20 meter – og scorede dermed sit kun andet mål i Esbjerg-tiden.

Det første skriver sig helt tilbage til 2012 – pudsigt nok også i en kamp mod Brøndby.

Svensk fan-favorit er igen klar for Brøndby

Derefter havde Esbjerg  faktisk flere gode muligheder for at øge og cementere sejren, men koldblodigheden manglede i afgørende situationer – og så vendte jublen til gengæld tilbage i Brøndby-lejren.

Det skete, da klubbens anden ny angriber, indskifteren Holmbert Aron Fridjonsson fik for meget plads i feltet og bankede bolden i nettet til den udligning, der som helhed må siges at være et meget passende facit af et opgør, hvor Brøndby var bedst i 1. halvleg.

Der var både fantastiske mål og hårde dueller, da Esbjerg mødte Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Der var både fantastiske mål og hårde dueller, da Esbjerg mødte Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
 

Specielt offensivt var langt mere seværdige, end det var tilfældet i new firm-opgøret mod FCK, hvor holdet kun blev noteret for en enkelt afslutning.

Sådanne havde tre af indenfor de første 10 minutter – uden dog at de var nogen besværlig trussel for Esbjerg-målmanden Martin Dubravka, Og i et par tilfælde forsøgte gæsterne, bl.a. venstrekanten Elbasan Rashani at gøre det hele lidt for smart inde i feltet, i stedet for at fyre kanonen af.

Nu trækker Esbjerg Agger-kortet

Men overordnet fremgang for de gule – men med begrænsning. Det samme kan man sige om Esbjerg, som da de var bedst i kampen, viste alt det, som man ved, at de kan.

Der blev lavet flere flotte mål i dysten mellem Esbjerg og Brøndby. Nedenfor kan du se scoringer fra den hæsblæsende affære, som endte 2-2:

 

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.