TV: En stjerne er født: Brøndby-finne bombede AaB

Teemu Pukki blev dobbelt målscorer i sejren over AaB

Teemu Pukki sikrede Brøndby sejren med to flotte scoringer. (Foto: Jens Dresling)
Teemu Pukki sikrede Brøndby sejren med to flotte scoringer. (Foto: Jens Dresling)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Efter sorte-september og tre kampe uden sejr, er Brøndby tilbage på vindersporet.

Foran 15.412 tilskuere på Brøndby Stadion blev de danske mestre fra AaB besejret 2-1 på to scoringer af finske Teemu Pukki. Den første sat ind kort før pausen og den anden midtvejs i anden halvleg efter en stor fejl af Kenneth Emil Petersen.

Efter et par uger med svigtende resultater og jævne præstationer er det tydeligt, at Brøndby-mandskabet omsider er ved at komme i omdrejninger.

Solbakken efter sejr: Et stort tilbageskridt

Det skyldes ikke mindst, at Johan Elmander og Teemu Pukki har fundet et godt samarbejde. Mens Johan Elmander har slidt med at finde sin form, viste han for første gang i sæsonen overskud og den kampgejst, han altid har været berømt for. Læg så dertil, at Teemu Pukki passer godt til at løbe dybt og true modstanderen med sit hurtige antrit.

Pukki startede langsomt på Vestegnen, men de sidste to kampe - mod Esbjerg og AaB - har understreget, han får en hovedrolle i opbygningen af det nye mandskab. Den lille, tætte finne dækker sin bold godt og har samtidig hurtige fødder. Og så understregede han ved 1-0 målet, han kan afslutte med et kort aftræk.

Vingaard: Vi var langt efter Randers TV: Her sænker 'Flop-nelius' Esbjerg

Brøndby var aggressive og dominerende i store dele af opgøret. Men de danske mestre fra AaB var bestemt ikke ufarlige, når chancen bød sig.

Men skarpheden manglede hos nordjyderne, der enten skød direkte på Lukas Hradecky eller afsluttede for svagt.

Nicklas Helenius fik en stor chance i kampens start, da Martin Ørnskov lavede en fejl. Helenius sparkede over mål i god position. Anders K. Jacobsen var også helt fri med Brøndby-keeperen, men han skød lige på Lukas Hradecky.

Fisker: Vanvittigt at vi ikke vinder

Brøndby var også nærgående. Johan Elmander havde et par farlige afslutninger før pausen.

AaB fik dog reduceret, da indskiftede Søren Frederiksen scorede efter at have været på banen under ét minut. Han løb i dybden og splittede fuldstændig Brøndby-forsvaret.

Se Frederiksens udligning for AaB:

Nordjyderne pressede på for udligning mod kampens slutning. Nicklas Helenius havde en stor hovedstødschance, som Lukas Hradecky reddede på mesterlig vis.

Her kan du se Teemu Pukki bringe Brøndby på 1-0:

Her gør Pukki det til 2-0 efter et flabet træk: