Annonce:
Annonce:

Brøndby-talent: Fem mål er nok

- Vi kunne godt have scoret flere, men skal være glade for de fem, vi lavede, siger talentfulde Andrew Hjulsager, der blev synet af Heerenveen søndag aften

Hjulsager (t.v.) scorede til 3-0 for Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Hjulsager (t.v.) scorede til 3-0 for Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

BRØNDBY STADION (Ekstra Bladet): Talentet er indiskutabelt. Det har bare været et spørgsmål om tid før det blev foldet helt ud.

Søndag aften så vi lidt af potentialet hos Andrew Hjulsager. Han kom på måltavlen og leverede en strålende indsats, da Brøndby nedsablede FC Vestsjælland med 5-0 i et opgør, hvor Hjulsager viste gode takter med udgangspunkt på højrekanten.

TV: Brøndby uddeler solid røvfuld

Men med lidt mere skarphed havde Hjulsager scorede endnu et mål, fordi han brændte en gylden mulighed før pausen.

- Når vi laver fem mål, så bliver man nødt til at være tilfreds, siger Andrew Hjulsager, der har spillet fire kampe efter en skade holdt ham ude i fire måneder.

Han er stadig et stykke fra topniveauet, vurderer han.

- Ja, jeg har stadig en del, før jeg er i topform, siger kantspilleren, der sporer fremgang i sit spil og nu skal finde stabiliteten.

- Vi kan se de sidste par kampe, at vi har vist bedre takter, så vi forventer da at kravle lidt opad i tabellen, siger han.

Heerenveen så på
Der er ingen tvivl om, at Andrew Hjulsager spiller på lånt tid i Brøndby. Det er bare spørgsmålet, hvornår han rejser til udlandet.

På Brøndby Stadion var den hollandske talentfabrik Heerenveen repræsenteret på tribunen. Det er naturligt, at der hurtigt bliver interesse for Hjulsager, når han finder rytmen og folder talentet helt ud.

Andrew Hjulsager har kontrakt med Brøndby til sommeren 2017, men så længe får Vestegnen med garanti ikke glæde af den talentfulde offensivspiller.

Se alle målene her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: