Bech om Terry-rygter: Aner ikke hvad han kan

Over for sitet Tribunen.com kommenterer Brøndbys sportsdirektør på rygterne om John Terry som mulig ny Brøndby-træner

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, taler over for Tribunen.com om John Terry, der kædes sammen med jobbet som Brøndby-træner. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, taler over for Tribunen.com om John Terry, der kædes sammen med jobbet som Brøndby-træner. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Rygterne om John Terry som mulig ny Brøndby-træner til sommer har floreret i nogle uger efterhånden.

Det skyldes mest af alt, at formand Jan Bech Andersen skulle være fine venner med Chelsea-stjernen samtidig med, at Terry selv har talt højt om muligheden for at blive træner, når karrieren som spiller snart er forbi. Der har dog ikke rigtig været nogen folk fra Brøndby, som hverken har kunne be- eller afkræfte de rygter. Indtil nu.

Se også: FCK-fans i kødet på Brøndby: Ret kritikken indad

For over for Tribunen.com udtaler Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, Brøndby-Terry-spekulationerne. Og sportsdirektøren genkender ikke ligefrem nogen sandhed i de rygter. Og han giver ikke meget for de Danske Spils odds på 3,75 på Terry som ny Brøndby-træner.

- Nej, ham skal du ikke spille på, siger Troels Bech til Tribunen.com og uddyber:

- Hvad nu, hvis Jan (Bech Andersen, red.) ikke kendte ham personligt. Hvad skulle så tale for, at det blev ham? Hvad har han af kvaliteter? Jeg aner ikke, hvad han kan, ud over at være John Terry på Chelseas hold, hvilket han er god til.

Se også: Billetkrigen: FCK og Brøndby skal overholde reglerne

Troels Bech er ikke interesseret i nogen kommerciel gevinst, når han skal ansætte en ny Brøndby-træner, når det nuværende vikar Auri Skarbalius stopper til sommer. Sportsdirektøren søger trænererfaring til Brøndbys bænk.

-Jeg tror altså ikke, at en praktikant vil være mit første valg til jobbet. John Terry er et stort navn i fodboldens verden og ville da sikkert være et trofæ rent kommercielt. Men vi behøver ikke et stort navn i Brøndby. For Brøndby er et stort navn i sig selv.

Brøndby med Auri Skarbalius på trænerbænken tager søndag imod Esbjerg i Superligaen. Brøndby ligger på femtepladsen med 35 point for 21 kampe.

Se også: Brøndby-fans: FCK er barnlige, smålige og latterlige

Her bliver Boysen Brøndby-matchvinder for første gang:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere