Annonce:
Annonce:

Bekræftet: Brøndby handler i mesterklub

Norsk/ghaneser skifter til de danske Superliga-toere

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndby har den suveræne landsholdsmålmand Frederik Rønnow som klubbens klare førstevalg, men efter målmandsreserven Mads Toppel måtte indstille sin karriere til nytår, har klubben kun stået med den unge 18-årige keeper Viktor Anker som reserve. Og det har måske været lige usikkert nok.

For nu har den danske klub sikret sig endnu en keeper. Brøndby har været på rov hos de norske mestre Rosenborg og har skrevet kontrakt med den 29-årige norske/ghanesiske målmand, Adam Larsen Kwarasey.

Det bekræfter Brøndby på deres hjemmeside.

Annonce:

- Vi er utrolig glade for at kunne byde Adam velkommen til Brøndby IF. Med Adam har vi fået en ny målmand til truppen, der med sin erfaring ikke blot kan hæve træningsniveauet for målmændene i Brøndby IF’s trup, men qua sine evner og store konkurrencementalitet også kan give Frederik Rønnow endnu hårdere konkurrence i den daglige træning i kampen som førstevalget i målet.

- Frederik er i dag en af Alka Superligaens bedste målmænd, men selv de allerbedste skal udfordres i det daglige, og den udfordring mener vi, Adam kan give Frederik til fulde.

- Adam har vundet mesterskabet med sine tre seneste klubber, ligesom han har repræsenteret Ghana ved VM 2014 og de afrikanske mesterskaber. Det er med andre ord en særdeles rutineret spiller, vi kan præsentere i dag, og en spiller som vil vinde, om det så er til træning eller i kamp, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

Kwarasey kom til Rosenborg i sommer, da de norske mestres normale førstevalg, Andre Hansen, blev skadet, men er atter fortrængt til bænken, da Hansen blev spilleklar igen.

Rosenborg har reageret hurtigt og har sikret sig afløseren for Kwarasey, da klubben på deres hjemmeside meddeler, at klubben har skrevet kontrakt med Arild Østbø, som klubben har hentet i Sarpsborg.

Annonce:

Derfor var banen for et Kwarasey-exit banet, og hans næste destination er nu i Danmark, hvor Brøndby står klar med en fire-årig kontrakt, efter Rosenborg og Brøndby er blevet enige om et skifte til Danmark.

Kwarasey blev født i Oslo, hans mor er norsk, mens faren er fra Ghana, og derfor har målmanden dobbelt statsborgerskab. I landsholdsregi repræsenterer han dog Ghana, men nåede dog en landskamp på det norske U21-landshold i 2008.

I Brøndby skal han nu tage kampen om mod Rønnow.

Sådan skal Brøndby handle i januar:
Det skal Brøndby gøre i januar

Kniv-uheld blev fatalt for Brøndby-målmand: Nu stopper han karrieren

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: