Bekymring i Brøndby: - Den bliver et bæst

Brøndbys fysiske træner Ahron Thode ser masser af problemer, når man ser en anelse ud i fremtiden i Superligaen og på den internationale scene

Brøndby går som mange øvrige klubber i Europa et tætpakket program i møde, hvis sæsonerne spilles færdig - og den nye genoptages efter en ekstraordinær kort sommerferie. Foto: Philip Davali
Brøndby går som mange øvrige klubber i Europa et tætpakket program i møde, hvis sæsonerne spilles færdig - og den nye genoptages efter en ekstraordinær kort sommerferie. Foto: Philip Davali
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Brøndbys spillere har gennem corona-krisen holdt sig i gang på bedst mulig måde og afventer som resten af Superliga-klubberne på, hvornår myndighederne vil give grønt lys til, at der igen bliver spillet fodbold i Danmark.

Brøndby fysiske træner Ahron Thode ser ikke det store problem i, hvis hans spillere kun får en kort træning i opstarten, inden ligaen bliver sat i gang.

Det er mere på længere sigt, at amerikaneren har en vis bekymring, der også rækker ud over Brøndby-truppen og Danmarks grænser.

- Når der bliver snakket om sammenpresse-de programmer, så er der ikke ret mange, der har overvejet næste sæson, men den bliver et bæst, siger Ahron Thode til Tipsbladet.

- Når den første fløjte lyder, er der et tæt ligaprogram på grund af en sen sæsonstart, mens de europæiske turneringer bliver trykket ind i et allerede sammenpresset program, hvor vinterpausen måske helt forsvinder i lande som Tyskland, Italien og Spanien.

- Så er der også landsholdene, der måske skal spille tre landskampe på den samme tid, hvor de før skulle spille to. Og når ligaerne og Champions League er afsluttet, kommer der et EM, siger den fysiske træner.

Brøndby er en af de klubber, der ikke har haft hjemsendt sine spillere under corona-krisen. Til gengæld har spillerne accepteret en lønnedgang på 20 procent i tre måneder.

Divisionsforeningens oprindelige håb om at starte ligaen op 17. maj er blevet sløjfet, så nu er næste håb, at det kan blive 24. maj eller en uge senere.

Indtil videre afventer man nyt fra de danske myndigheder omkring, hvornår fodbolden bliver en del af den genåbning, der er påbegyndt.

Du kan få adgang til hele interviewet med Ahron Thode ved at købe Tipsbladet, som er en del af Ekstra Bladet hver fredag - udgaven kan fåes digitalt lige her!

Afsløret på Snapchat: Rystet over stjernens coronafest

Stiller ultimatum: Spil eller tab

Brøndby-legende afslører: Nej til storklub  

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+